Aktiv

Vi hjelper kunder av Aktiv å finne riktig bank og lån til boligfinansiering.

Aktiv Gjøvik Land Toten kan via Eiendomsfinans tilby sine kunder et bredere spekter av tilbud og løsninger på finansiering, enn meglere som kun samarbeider med en enkelt bank. Eiendomsfinans representerer hele 14 boliglånsbanker! 

hender som holder en mobil som viser nettsiden til Eiendomsfinans. Sjø og fjell i bakgrunnen.

Et stort utvalg av banker og produkter, betyr langt flere løsninger og bedre tilbud for flere kunder. I tillegg til et rikt banktilbud i vanlige banker, kan vi også hjelpe svært mange av de som ikke får lån i tradisjonell bank.
Dette kan være kunder som:

  • har utradisjonell form for inntekt (influencere, kunstnere, artister, provisjonsbasert inntekt m.fl.)
  • har betalingsanmerkninger
  • er flere enn 2 lånetakere (familie kjøper sammen)
  • selvstendig næringsdrivende

Be oss om et uforpliktende tilbud ved å fylle ut kontaktskjemaet.

Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene vi samarbeider med.

Eiendomsfinans er en finansagent som innhenter lånetilbud på kunden vegne, vi er kundens objektive part i bankmarkedet. Etter at vi har kartlagt kundens ønsker og behov, innhenter vi nødvendig informasjon og dokumentasjon samt optimaliserer en lånesøknad til de bankene vi mener passer godt for den aktuelle kunde. Kunden slipper å bruke tid på mange bankmøter selv og slipper å fortelle samme historie gang på gang.

Her kan du lese mer om oss.

VÅRT TEAM – ta kontakt med en av oss direkte:

Jo Alund

Jo Alund profilbilde
Tlf 478 03 697

Zulnare Kuresh Parhad

Zulnare Parhad profilbilde

Tlf 455 15 869

Noen av produktene vi formidler:

Refinansiere boliglån

Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du lese mer om refinansiering her

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Nytt boliglån

Vi hjelper deg med en optimal lånesøknad og sender denne til de bankene vi mener passer godt for dine ønsker og behov. Det innhentes et konkret lånetilbud dersom kunden er i budrunde, eller et finansieringsbevis til kjøp av ny bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger kan gi deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper vi deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Vi kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.