dfds

Som ansatt i DFDS seaways as eller DFDS logistics AS kan du og din familie samt venner, benytte dere av vårt tilbud om gratis finansiell rådgivning.

Eiendomsfinans tilbyr gratis økonomisk rådgivning basert på dine ønsker og behov. Som ansatt i DFDS kan du og din familie og venner dra nytte av vår avtale om gratis økonomisk rådgivning og prioritert saksbehandling. En fast økonomisk rådgiver vil følge deg hele veien. Du forteller din historie en gang og din rådgiver innhenter tilbud på dine vegne så du slipper å bruke tid på en rekke bankmøter selv.

Eiendomsfinans sikrer at du alltid får en bank tilpasset dine behov med langsiktige, konkurransedyktige betingelser.

NYTT BOLIGLÅN

Hos oss får du gode råd og konkurransedyktige tilbud før ditt nye boligkjøp. Fordelen ved å benytte oss når du skal søke om finansieringsbevis, er at vi sjekker med flere banker for å sikre deg gode betingelser. Sammen finner vi en fornuftig løpetid og det boliglånet som passer dine ønsker og behov.

Da unngår du å bruke tid på en rekke bankmøter, og du forholder deg til en fast rådgiver som kjenner din historie.

Vi kan også hjelpe med:

  • MELLOMFINANSIERING
  • SENIORLÅN
  • PROSJEKTFINANSIERING

REFINANSIERING

Noen ønsker å refinansiere boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser, andre ønsker opplåning på bolig. Kanskje er boligkreditt den beste løsningen for deg? Uansett dine behov, vi hjelper deg å finne boliglånet med lånebetingelsene som passer for deg.

Vi optimaliserer din lånesøknad og ber om uforpliktende tilbud fra de bankene vi mener passer best til dine ønsker og behov.

Vi kan også hjelpe med:

  • SAMLE OG SLETTE INKASSOGJELD
  • SAMLE DYRE SMÅLÅN
  • OMSTARTSLÅN

profilbilde Anders Maristuen farger

Din personlige rådgiver

Anders Wiig Maristuen

Kontorleder & seniorrådgiver

Tlf: 993 55 120

e-post: maristuen@eiendomsfinans.no
e-post: dfds@eiendomsfinans.no