fvest

Gode råd om lån & refinansiering. Du får en personlig rådgiver – helt kostnadsfritt

Forsikringshuset Vest samarbeider med Eiendomsfinans for å tilby sine kunder en enda bedre totalopplevelse. Du får en personlig rådgiver som hjelper deg å finne riktig bank og riktig løsning for dine lån. Her kan det være mye å spare med små endringer.

/

Christian Magnus Kjær
Din personlige rådgiver
Tlf: 900 46 478 | e-post: christian@eiendomsfinans.no

Christian er rådgiver hos Eiendomsfinans Bergen og har jobbet hos oss siden 2018. Utdannelse: bachelor i økonomi og administrasjon fra England. Han har i løpet av sine yrkesaktive år jobbet både med privat- og næringsforsikring, samt finans.

Det viktigste for Christian er å finne gode løsninger for kundene sine.

– Jeg opplever til stadighet at kunder har vært i egen bank og kikket litt rundt men ikke fått den hjelpen de trenger. Jeg tror på god og nær kontakt med kundene mine fra Forsikringshuset Vest,  Dette er nøkkelen til å finne de gode løsningene, forstå deg som kunde og hva du har behov for.

Du kan også lese mer om meg her

Noen av produktene jeg kan hjelpe deg med:

Refinansiere boliglån

Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du lese mer her

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Omstartslån

Omstartslån er en ny start når man har havnet i en situasjon med betalingsanmerkninger. Da hjelper vi deg med et nytt lån for å få samlet alt og slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har gjerne inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Hvordan kan dette være en gratis tjeneste?

Eiendomsfinans samarbeider med mange forskjellige banker. Det er rimeligere for disse bankene at vi hjelper de å finne riktige kunder, enn at de etablerer nye avdelingskontor og ansetter flere mennesker. Vi får altså betalt av bankene for jobben vi gjør og vi tar aldri betalt av kunden.

Hvorfor bør du benytte en rådgiver fra Eiendomsfinans?

Som nevnt jobber vi med 19 forskjellige banker. Det gir oss mye kunnskap og stort produktspekter når vi skal hjelpe deg å velge riktig bank og riktig finansiell løsning. Ingen bank er best for alle, men vi finner den som passer best til dine ønsker og behov. Du slipper å bruke tid på flere møter med forskjellige banker, du slipper å skrive en masse søknader og du sparer mye tid. Du forteller din historie en gang, og din rådgiver Christian utformer en optimalisert lånesøknad på dine vegne. Han ser også raskt hvilken eller hvilke av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg.

Deretter presenteres aktuelle tilbud for deg og du står fritt til å takke ja eller nei. Våre tjenester er også uforpliktende. Ser du noen god grunn til å bruke masse tid på dette selv, når en ekspert kan gjøre jobben for deg – helt kostnadsfritt?