John Ivar Dyrhaug 

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Ring meg på 41 00 14 45

e-post: dyrhaug@eiendomsfinans.no

John Ivar Dyrhaug profilbilde farger

John Ivar Dyrhaug

Mange har et anstrengt forhold til banker, lån og økonomi som ofte oppleves som både tidkrevende og uoversiktlig. Jeg har lang erfaring fra forretningsbank og en sterk motivasjon for å finne gode løsninger og avtaler for mine kunder. Dette gir et godt grunnlag for å kunne hjelpe akkurat DEG! 

Det som ikke kan løses her og nå, kan ofte løses i fremtiden med de riktige rådene og valgene som blir gjort i dag.

Noe av det jeg kan bistå med:
Boligkjøp
Bilfinansiering
Refinansiering
Usikret kreditt
Langsiktig økonomisk planlegging

Føler du at du stanger hodet i veggen og at banken ikke forstår situasjonen din? Har du langsiktige planer du trenger hjelp til å realisere? Ønsker du å se om du kan få bedre betingelser på dine lån? Eller trenger du rett og slett hjelp til å komme ovenpå økonomisk? 

Start med å ta kontakt, så finner vi veien sammen!

–  John

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. De siste årene har det kommet mange banker som spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er vanligere enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring Sona Bashash, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.