Mekle

Økonomisk rådgivning basert
på dine ønsker og behov. 

MEKLE kan via Eiendomsfinans tilby økonomisk rådgivning. Helt kostnadsfritt for deg som kunde.

Om du har behov for å dele gjeld, selge eiendom, skaffe mellomfinansiering eller refinansiere gjeld, er det godt å ha en objektiv rådgiver som hjelper deg og følger deg hele veien. Du forteller din historie 1 gang og slipper å bruke tid på en rekke bankmøter selv. Du får gode råd og løsninger som er tilpasset dine ønsker og behov.

Eiendomsfinans tilbyr sine kunder et bredt spekter av tilbud og løsninger på finansiering da de samarbeider med mange banker. Det er ikke en bank, men en kostnadsfri tjeneste som innhenter lånetilbud på anbud og optimaliserer kundens lånesøknad.


Våre økonomiske rådgivere:

Sebastian Grue Sæther
rådgiver
profilbilde Sebastian Gruer Sæther

Tlf.: 902 59 501
E-mail: sebastian@eiendomsfinans.no

Filip Audunhus
seniorrådgiver

Tlf.: 412 06 042
E-mail: filip@eiendomsfinans.no


Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene vi samarbeider med.

Eiendomsfinans er en finansagent som innhenter lånetilbud på kunden vegne, vi er kundens objektive part i bankmarkedet. Etter at vi har kartlagt kundens ønsker og behov, innhenter vi nødvendig informasjon og dokumentasjon samt optimaliserer en lånesøknad til de bankene vi mener passer godt for akkurat deg.

Et stort utvalg av banker og produkter betyr langt flere løsninger og bedre tilbud.

Noen av produktene jeg kan hjelpe deg med:

Refinansiere boliglån

Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du lese mer om refinansiering her

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger gir deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper vi deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.