My Bank

Erfaringer med Eiendomsfinans:

Omstartslån – helt enkelt.

Trenger du en motivasjonsboost for å ta tak i egen økonomi? Refinansiering av gjeld inn i ett boliglån som strukturer økonomien din. Viser du en trygg og god betalingshistorikk etter 3 år reduserer vi renten til en gjennomsnittlig standard boliglånsrente. Mybank ønsker å hjelpe deg med en økonomisk omstart og garanterer derfor at du som kunde får redusert renten din etter endt 3 år, til et normalt boliglån, pluss 0,75% hvis du oppnår kriteriene med god betalingshistorikk og ingen nye anmerkninger.

Normalt boliglån definerer vi som snitt boliglånsrente tilbudt via finansportalen for 80% belåningsgrad, definert som «standardlån» og uten medlemskap. Banken hjelper deg med å refinansiere gjeld med anmerkninger slik at du blir økonomisk friskmeldt.

Eiendomsfinans har et eget team hos Mybank som kun jobber med våre lånesøknader slik at det skal gå raskest mulig for deg som kunde. Fyll ut søknadsskjemaet, så hjelper vi deg.

I åpningstiden kan du gjerne ringe oss på 32 88 00 00 eller når som helst sende oss en henvendelse på e-post: firmapost@eiendomsfinans.no