Eiendomsfinans AS

Refinansiere boliglån

- Vi innhenter tilbud for deg

Lån 2 millioner med nom. rente 2,60 %, eff. rente 2,68 %. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 2 735 590 kr.

Velg lånetype

Steg 1 av 2
refinansiere boliglån

Hvordan lånetype passer for deg?

I livets forskjellige faser er behovet for finansiering forskjellig. Eiendomsfinans samarbeider med flere bank og kredittinstitusjoner og har svært mye kunnskap om hva som finnes av løsninger og produkter. Sammen med deg gjennomgår vi hele din finansielle situasjon og finner optimale løsninger. Noen ønsker å refinansiere for å oppnå bedre rentebetingelser, andre trenger å øke lånet for å modernisere sin bolig. Kanskje en boligkreditt er hva du trenger? - Vi presenterer mulighetene, du velger det som passer for deg.

Hva bør du velge?

Med annuitetslån betaler du det samme månedlige beløpet gjennom hele lånets løpetid, forutsatt at rentenivået er stabilt. Det månedlige beløpet består av avdragene og rentekostnadene.
Med et serielån vil avdragene være like store og rentekostnadene stadig mindre etter som lånet minsker. Resultatet er at det månedlige beløpet blir mindre for hver innbetaling til banken.

Betale hva du vil, når du vil.

Forskjellen på boliglån og boligkreditt. Boliglån nedbetales etter en fast nedbetalingsavtale. Boligkreditt gir deg en kredittramme med pant i boligen din. Du bestemmer selv når og hvor mye som skal nedbetales så lenge du er innenfor den avtalte kredittrammen. Du kan ha boligkreditt inntil 60% av boligens verdi.
 

Du kan betale kun renter i en periode.

Avdragsfrihet kan innvilges på lån som har sikkerhet innenfor 60% av boligens verdi. Med avdragsfrihet betaler du bare renter på lånet ditt. Om du ønsker å innbetale avdrag innimellom har du full anledning til det. Avdragsfrihet ytes for 5 år av gangen.