Pusse opp bolig

Hvilket lån er best for deg?

Er det smart med boligkreditt, refinansiering, avdragsfrihet eller lån uten pant når du skal pusse opp? Vi søker om lån, sammenlikner vilkår og finner gode tilbud & løsninger på dine vegne. Helt kostnadsfritt.

Send oss en melding, så får du raskt svar på hva vi anbefaler av lån i ditt tilfelle:

Hvorfor benytte en rådgiver fra Eiendomsfinans?

  • Raskt
  • Trygt
  • Enkelt

Det finnes mange forskjellige løsninger. Vi forklarer hvilke muligheter du har når du skal pusse opp. Serielån, annuitetslån, boligkreditt, mellomfinansiering, avdragsfrihet, byggelån, seniorlån, topplån….ja, mulighetene er mange og kanskje vanskelig å skjønne forskjellen på.

Når du skal sammenlikne lån selv krever det mye. Du må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang.

Hos Eiendomsfinans trenger du bare fortelle dette én gang. Din rådgiver tar resten av jobben med de bankene vi mener er de beste for deg. Tilbudet vi gir deg er uforpliktende og vi tar ikke betalt av deg for jobben vi gjør.

Eiendomsfinans er Norges største uavhengige låneformidler av boliglån. Vi skreddersyr løsninger som er best tilpasset dine lånebehov.


Refinansiere for å pusse opp boligen?

Det er mange som benytter tiden hjemme til å pusse opp boligen sin, bygge garasje, fikse opp uteplassen og gjøre det ekstra hyggelig å være hjemme. Vi sjekker dine muligheter for refinansiering og opplåning.

Man tilbringer mange timer av livet på soverommet, sørg for en avslappende atmosfære her

Hvordan kan dette være en gratis tjeneste?

Det er rimeligere for bankene at vi finner riktige kunder, enn at de etablerer nye avdelingskontor. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv.

Hvorfor skal du bruke tid på dette selv, når profesjonelle kan gjøre det for deg? Vi optimaliserer søknaden for deg.

Les kundeerfaringer her

Samarbeidspartnere – tilbud om lån fra flere banker