Trenger du hjelp til å rydde opp i gjeld? Vi kan hjelpe deg selv om du har betalingsanmerkning

Noen har behov for å samle dyre smålån for å redusere kostnadene på sine lån. Andre har fått betalingsanmerkning og ønsker å få det slettet, sammen finner vi en løsning for deg. Sletting av betalingsanmerkning krever at du kan tilby pant i en boligeiendom.

Har du mange dyre smålån, ønsker å slette inkassogjeld eller kanskje du trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger?

Det er viktig å ta tak i problemene før man havner i en situasjon der tvangssalg og gjeldsordning er eneste løsning. Selv om du har havnet der, kan vi hjelpe deg å finne løsninger slik at du får en ny økonomisk start. Eiendomsfinans tilbyr deg en personlig og kostnadsfri rådgiver. Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene for å gjøre jobben for de med å innhente korrekt og samlet informasjon om en lånesøknad.

Legg sammen alle lån du har i dag, under kan du beregne ca. hvor mye det vil koste hver måned om du refinansierer alt til ett lån. Sammenlikne dette med de kostnadene du har på alle lånene tilsammen i dag. Eier du bolig øker det muligheten for flere løsninger.

Dersom du vil slette betalingsanmerkninger, må lånet må ha sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom. Du må kunne tilby inntil 85% sikkerhet i fast eiendom, og du må ha nok inntekt til å kunne betale for lånet. Det forutsettes betalingsevne i form av faste inntekter, eller at nedbetaling av lånet er basert på fremtidig salg (innen ca. 1 år). I all hovedsak er det sikkerhet i bolig og likviditet som teller.