Spesiallån

Spesiallån:

– et lån for deg som ikke får lån i tradisjonell bank

Spesiallån

Noen lånesøkere har vanskeligheter med å få innvilget lån i tradisjonelle banker, selv om inntekten burde være god nok får å få innvilget lån. Grunner til dette kan være:


– Selvstendig næringsdrivende
– Kort historikk på eget selskap
– Mye forbruksgjeld
– Årlig eller kvartalsvise lønninger
– Utradisjonelt yrke, f.eks: influencer, musiker, artist
– Flere lånesøkere, familie ønsker å kjøpe sammen

Opplever du av avslag på din lånesøknad? Snakk med oss før du gir opp håpet.

Hva er spesiallån?

Det er ikke alle som er helt innenfor den tradisjonelle A4-boksen i forhold til gjeld, inntekter, boform og livsstil. Vanlige boliglånsbanker ønsker kunder som er fast ansatt, gjerne har gode utdannelser, har oppspart egenkapital og ikke er flere enn 2 personer som kjøper seg bolig sammen. Inntektene må komme inn på konto hver måned og gjelden totalt må ikke overskrive mer enn 5 ganger brutto samlet inntekt. Dette er ofte kriteriene for å få innvilget finansiering til kjøp av bolig.

Det er ikke alle som fyller disse kriteriene, men det betyr ikke at de er dårlige lånekunder av den grunn, bare litt annerledes. Heldigvis har det de siste årene dukket opp nye banker som satser og tror på disse kundene. Derfor har de laget låneproduktet Spesiallån. Eiendomsfinans samarbeider med disse bankene og vil hjelpe deg å finne hvilken av de som passer best for deg. De forskjellige bankene har sine egne måter å regne på og forskjellige kriterier de legger vekt på, vi vet hvilke og hva.

Det er noen kriterier de aller fleste banker må forholde seg til og det er:

  • at gjelden ikke skal være høyere enn 5 ganger samlet brutto årsinntekt
  • at en bolig ikke skal ha lån for mer enn 85% av verdien

Hvordan bankene regner på disse kriteriene er dog varierende. Vi kjenner godt til hvordan de forskjellige bankene regner, hva de legger vekt på og hvordan de kan finne en løsning for deg. Da handler det om å velge den banken som best møter dine ønsker og behov. Du får tildelt en personlig rådgiver fra Eiendomsfinans som kostnadsfritt hjelper deg med søknaden og sorterer ut de bankene som vil være aktuelle i ditt tilfelle. Det er jo ikke sånn at en bank er best for alle, men når din rådgiver vet hva du ønsker, vil han eller hun raskt gi deg noen gode råd om hvilke banker som passer for deg.

Ta kontakt med oss for å sjekke hva vi kan hjelpe deg med.

Renter og gebyr på denne type lån er høyere enn vanlige boliglån, grunnen til det er at banken tar en høyere risiko med lånene. Renten nedenfor er en snittrente, men dersom du ikke har betalingsanmerkninger, vil renten ligge en god del lavere enn dette. Vi er pliktige til å presentere en snittrente.

Klikk her for å prøve vår lånekalkulator

Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Sparebank 68 grader Nord
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Ya lånet
Logo Resurs
Logo Brage Finans