wideroe

Eiendomsfinans er Norges største formidler av private lån som boliglån, billån og lån uten sikkerhet.

Eiendomsfinans tilbyr gratis økonomisk rådgivning basert på dine ønsker og behov. Som ansatt i Widerøe kan du og din familie og venner dra nytte av vår avtale om gratis økonomisk rådgivning og prioritert saksbehandling. En fast økonomisk rådgiver vil følge deg hele veien. Du forteller din historie en gang og din rådgiver innhenter tilbud på dine vegne så du slipper å bruke tid på en rekke bankmøter selv.

Eiendomsfinans sikrer at du alltid får en bank tilpasset dine behov med langsiktige, konkurransedyktige betingelser.

NYTT BOLIGLÅN

Hos oss får du gode råd og konkurransedyktige tilbud før ditt nye boligkjøp. Fordelen ved å benytte oss når du skal søke om finansieringsbevis, er at vi sjekker med flere banker for å sikre deg gode betingelser. Sammen finner vi en fornuftig løpetid og det boliglånet som passer dine ønsker og behov.

Da unngår du å bruke tid på flere bankmøter, og du forholder deg til en fast rådgiver som kjenner din historie.

Vi kan også hjelpe med:

  • MELLOMFINANSIERING
  • AVDRAGSFRIHET
  • BOLIGLÅN FOR UNGE
  • HYTTELÅN
  • SENIORLÅN

REFINANSIERING

Noen ønsker å refinansiere boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser, andre ønsker opplåning på bolig. Kanskje er boligkreditt den beste løsningen for deg? Uansett dine behov, vi hjelper deg å finne boliglånet med lånebetingelsene som passer for deg.

Vi optimaliserer din lånesøknad og ber om uforpliktende tilbud fra de bankene vi mener passer best til dine ønsker og behov.

Vi kan også hjelpe med:

  • AVDRAGSFRIHET
  • LÅN TIL OPPUSSING
  • SAMLE OG SLETTE INKASSOGJELD
  • SAMLE DYRE SMÅLÅN OG KREDITTKORT
  • BILLÅN

Du kan også sende meg en e-post på katrine@eiendomsfinans.no

– Katrine Gulbrandsen Olsen

01

Gratis tjeneste

Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi Eiendomsfinans honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.

02

Fast rådgiver

Personlig oppfølging er nøkkelordet hos Eiendomsfinans. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde, slik at vi kan gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.

03

Mange års erfaring

Siden 1993 har Eiendomsfinans hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.

Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Sparebank 68 grader Nord
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Ya lånet
Logo Resurs
Logo Brage Finans