Aneta Musial

Aneta Musial

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 47 97 40 00

e-post: aneta@eiendomsfinans.no

Aneta Musial Eiendomsfinans profilbilde

Jeg begynte å jobbe i Eiendomsfinans i 2013 og jobber som senior kredittrådgiver. Siden den gang har flere hundre av mine kunder kjøpt sin første leilighet, endret lånet til et gunstigere lån, kommet seg ut av gjeldsproblemer eller funnet et forbrukslån tilpasset deres behov. Jeg har gode kvalifikasjoner og mange års erfaring fra finansnæringen som gjør at jeg har opparbeidet stor tillit blant mine kunder.

Vi samarbeider med mange banker, og har dermed muligheten til å finne den beste løsningen tilpasset kundens behov. Mitt mål er å skape et nytt perspektiv på verden av personlig økonomi og bygge langsiktige relasjoner med kunden ved å tilby tjenester på høyeste nivå. Jeg er din guide for navigasjon i labyrinten av finansmarkedet. Jeg gjør mitt ytterste for å sikre at hver kunde er fornøyd med tjenestene jeg tilbyr. Mine rådgivende forslag er alltid et resultat av individuelle behov og muligheter til kunden. Har utdannelse med master i økonomi. Snakker norsk og engelsk, men har polsk som morsmål.

Med vennlig hilsen
-Aneta Musial

Pracę w Eiendomsfinans rozpoczęłam w 2013 roku i pracuje na stanowisku starszego doradcy kredytowego. Od tego czasu już kilkuset moich klientów kupiło swoje pierwsze mieszkanie, zmieniło kredyt na korzystniejszy, wyszło z zadłużeń, lub znalazło kredyt gotówkowy dopasowany do swoich potrzeb. Mam odpowiednie kwalifikacje, a wieloletnie doświadczenie w branży finansowej sprawia, że już dziś cieszę się ogromnym zaufaniem wśród klientów.

Współpracuje z wieloma bankami, mając tym samym możliwość znalezienia najlepszego rozwiązania dopasowanego do potrzeb klienta. Moim celem jest wykreowanie nowego spojrzenia na świat finansów osobistych oraz budowanie długoterminowych relacji z klientem poprzez dostarczanie usług na najwyższym poziomie. Jestem opiekunem i przewodnikiem w poruszaniu się w gąszczu rynku finansowego. Dokładam wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony ze świadczonych przeze mnie usług, a składane przeze mnie propozycje doradcze zawsze są wynikiem indywidualnych potrzeb i możliwości klienta.

Z poważaniem
-Aneta Musial

PRODUKTER


Refinansiere boliglån

Å refinansiere kan gjøres på flere måter. Jeg hjelper deg å regne på hva som passer best for deg. Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du også lese mer om refinansiering her.

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger gir deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper jeg deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Eller ønsker du å investere i bolig nr. 2? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Omstartslån

Omstartslån benyttes til å betale ned lån med anmerkninger og du kan samle all gjeld til ett lån.
Omstartslån er ofte ment som en midlertidig løsning for å hjelpe deg med å komme deg videre, slik at du kan bygge opp din økonomi igjen over tid og få slettet betalingsanmerkninger.

Førstehjemslån

Med førstehjemslån får du ekstra lav rente når du kjøper din første bolig – uansett alder.
Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og jeg er der for å hjelpe deg med å søke om førstehjemslån. 

Seniorlån

Et lån for deg over 60 år med oppsparte midler i din bolig. Din inntekt har ingen betydning, kun din alder og verdi på boligen din. Du betaler 0, pr mnd. på lånet. Rentekostnaden innfris ved salg av boligen. Les mer om SeniorLån her.

Personforsikring

Mennesker som som blir ufør i ung alder, risikerer å bli en av morgendagens minstepensjonister. Med en uføreforsikring dekkes tap av inntekt ved uførhet. Dette sikrer deg økonomisk mot arbeidsuførhet som følge av sykdom eller skade. Les mer om personforsikring her.

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. Det er de senere år kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er blitt mer vanlig enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.