Om oss – Vi sammenlikner lånetilbud for deg


Informasjon om Eiendomsfinans:
Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner lånevilkår og betingelser på kundens vegne.

Våre tjenester er gratis for deg som kunde!


Said Salimi og Lavrans Solli, Eiendomsfinans Oslo

Hvorfor benytte en lånerådgiver?

Når man skal sammenlikne lån selv kreves det ofte at man må fortelle den samme historien igjen og igjen. Du må i tillegg gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos oss trenger du bare fortelle dette én gang og vi gjør resten av jobben med å innhente tilbud.

Vi samler nødvendig dokumentasjon om deg og ditt lånebehov og skriver en optimalisert lånesøknad. Deretter sender vi denne til de samarbeidsbankene vi mener er de beste for deg. Du har selvfølgelig full anledning til å søke i banker vi ikke samarbeider med selv, for å sammenligne.

Eiendomsfinans er Norges største låneformidler på boliglån. Vi vil alltid jobbe hardt for å skreddersy løsningen som er best tilpasset dine lånebehov.

Lånerådgiver, finansmegler eller lånemegler er begrep som går om hverandre. Vi jobber kun med lån og vil ikke forsøke å få deg til å kjøpe noen form for investeringsprodukter.

Et finansielt supermarked

Vi er et finansielt supermarked som dekker de fleste behov for deg med dine økonomiske behov.
Vårt produktspekter inneholder blandt annet:

BoliglånRefinansiering av boligForbrukslånSeniorLånBillån
BåtlånOmstartslånSamle inkassogjeldSpesiallånSamle dyre smålån

Mange års erfaring

Vi har siden 1993 hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt. Vi formidler i lånevolum boliglån for rundt seks milliarder årlig.

Heidi Hungnes – Eiendomsfinans Drammen, Julianne Skovli Gåsvær – Eiendomsfinans Romerike, Bjørn Bergene – Eiendomsfinans Oslo

Gratis tjeneste

Det er rimeligere for bankene at vi finner de riktige kundene for dem, enn at de etablerer nye avdelingskontor selv. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, da vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du mest sannsynlig får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv. Når vi har mottatt nødvendig informasjon og dokumentasjon fra deg tar det normalt 24-48 timer før du får et tilbud eller et finansieringsbevis fra oss. I hastesaker med budrunder går det enda raskere. Disse vil prioriteres, og vi diskuterer saken med banken for å finne en løsning raskest mulig.

Personlig oppfølging


Det krever både tid og energi å søke om og sammenligne lån i ulike banker selv. Fordi kundeservice er viktig for oss, får du derfor en fast finansrådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde. Vi gir deg gode råd om hvilke endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån og forsikringer. Du forteller din historie kun en gang og din rådgiver optimaliserer søknaden mot flere banker for å finne det best tilpassede tilbudet for deg.

Stort nettverk av samarbeidspartnere

Vårt mål er å finne det lånet som passer best for deg.
Ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering. Eiendomsfinans jobber ikke med alle bankene i Norge, men samarbeider med et bredt utvalg av gode banker vi mener dekker de fleste økonomiske behov. Vi kan hjelpe deg med det aller meste, kanskje også produkter du ikke var klar over at eksisterte?

Som finansagent for:
BN Bank, Bank 2, Resurs Bank, Larvikbanken, LEABank, Sparebanken 68 grader Nord, Svea Finans, Skue Sparebank, Sparebank 1 SMN, Balanse Bank, Kraft Bank, Romerike Sparebank, MyBank, Instabank, Nordax, Sandnes Sparebank, og Bluestep Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kort-produkter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene (nevnt ovenfor) på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende banker, jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank.
Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank. Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investerings råd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.

Våre eiere

Eiendomsfinans Drift AS er eid av Bank 2 ASA og enkelte av bankens største aksjonærer. Bank 2 sitt eierskap påvirker ikke måten vi i Eiendomsfinans jobber på. Vi vil alltid prøve å finne den løsningen som er best for våre kunder.