Børge Finsæther

Børge Finsæther

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Børge Finsæther i Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 997 25 193

borge@eiendomsfinans.no

Børge Finsæther profilbilde

Børge Finsæther

Jeg har jobbet i bransjen siden 2005, hvor jeg har opparbeidet meg en betydelig kompetanse med å finne gode løsninger for mine kunder. Kunden prioriteres høyt og jeg er for det meste tilgjengelig. Dette for at du skal få løst akkurat ditt ønske, målsetning eller utfordring. Gjennom årenes løp har jeg jobbet tett på eiendomsmeglerne og utallige banker, nå brukes min kompetanse til å bistå deg. Jeg setter alltid kundenes ønsker og behov først.

Om du ønsker å realisere boligdrømmen, kjøpe deg ny bil, refinansiere lån, rydde opp i økonomien, eller har andre finansielle spørsmål, skal du være trygg på at du har funnet rett mann å prate med.

Ser fram til en hyggelig prat med deg,  jeg lover å gjøre mitt aller beste for at vi oppnår akkurat det du har av ønsker og behov.
– Børge Finsæther.


Her kan du lese flere anmeldelser av Børge Finsæther

facebook anbefaling om Børge Finsæther
facebook anbefaling om Børge Finsæther
facebook anbefaling om Børge Finsæther

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. Det er de senere år kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er blitt mer vanlig enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Dame, mann og et lite barn på kjøkkener. Barnet sitter på benken og damen drikker kaffe. Alle smiler.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.