Hilde Cecilie Samnøy

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Ring meg på 948 22 771 

e-post: hilde@eiendomsfinans.no

Hilde Cecilie Samnøy profilbilde i farger

Hilde Cecilie Samnøy

Jeg er utdannet eiendomsmegler i 2015 og har flere år i bransjen bak meg. Her har jeg bistått selgere og kjøpere i de aller fleste stadier i livet, med både positivt og negativt fortegn. 

De siste årene har jeg tatt utdannelsen og erfaringen min enda lenger, og dykket dypere ned i forbrukerøkonomi og finans. I forbindelse med dette har jeg en tid bak meg som rådgiver i Sparebanken Vest.


Alle mine kunder skal føle seg hørt og sett, uansett hvilken situasjon du står i. Om du bare ønsker et helt vanlig boliglån eller billån, og lurer på hvilken bank som passer best for deg, eller hvis du trenger hjelp til å rydde opp i økonomien.
Jeg er opptatt av problemløsning, og at du som kunde ikke skal føle på skam når det har skjært seg økonomisk. Hos meg er det alltid stor takhøyde for å snakke om det som skar seg. Sammen snur vi hver stein for å finne den beste løsningen for deg.

Jeg kan bolig og jeg kan lån. Og jeg jobber alltid for at du som kunde skal sitte igjen med den beste løsningen, uansett situasjon.

– Du kan stole på at jeg jobber for DEG og dine behov
– Du kan stole på at jeg snur hver stein for å hjelpe deg
– Du kan stole på at jeg gjør meg tilgjengelig for deg, for kjappest mulig avklaring

Husk: våre tjenester er helt gratis for deg som kunde

–  Hilde Cecilie

PRODUKTER


Refinansiere boliglån

Å refinansiere kan gjøres på flere måter. Jeg hjelper deg å regne på hva som passer best for deg. Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du også lese mer om refinansiering her.

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger gir deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper jeg deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Eller ønsker du å investere i bolig nr. 2? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Omstartslån

Omstartslån benyttes til å betale ned lån med anmerkninger og du kan samle all gjeld til ett lån.
Omstartslån er ofte ment som en midlertidig løsning for å hjelpe deg med å komme deg videre, slik at du kan bygge opp din økonomi igjen over tid og få slettet betalingsanmerkninger.

Førstehjemslån

Med førstehjemslån får du ekstra lav rente når du kjøper din første bolig – uansett alder.
Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og jeg er der for å hjelpe deg med å søke om førstehjemslån. 

Seniorlån

Et lån for deg over 60 år med oppsparte midler i din bolig. Din inntekt har ingen betydning, kun din alder og verdi på boligen din. Du betaler 0, pr mnd. på lånet. Rentekostnaden innfris ved salg av boligen. Les mer om SeniorLån her.

Personforsikring

Mennesker som som blir ufør i ung alder, risikerer å bli en av morgendagens minstepensjonister. Med en uføreforsikring dekkes tap av inntekt ved uførhet. Dette sikrer deg økonomisk mot arbeidsuførhet som følge av sykdom eller skade. Les mer om personforsikring her.

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. De siste årene har det kommet mange banker som spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er vanligere enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring Sona Bashash, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.