Hvorfor skal du bruke en rådgiver på boliglån?

Hvorfor skal du bruke en rådgiver på boliglån?

Det er mange gode grunner til å bruke en rådgiver når du vil kjøpe bolig, refinansiere eller samle dyre smålån. Du sparer mye tid og får gode råd, nyttig informasjon og kunnskap du har nytte av flere ganger i livet.

RASKT

Hos alle våre samarbeidende banker sitter det egne team som jobber med søknader fra oss. Dette er fordi vi leverer store volum og blir prioritert både på tid og betingelser. Som oftest har vi et tilbud klart innen 24 timer dersom du har oversendt all nødvendig dokumentasjon til oss. Spesielt viktig er det å ha noen å diskutere lån med når du er på vei inn i en budrunde.

ENKELT

Du får en fast rådgiver hos oss. Du fremlegger dine ønsker og behov en gang og du sender inn dokumentasjonen en gang. Din rådgiver setter opp søknad mot flere banker og tar diskusjonen med bankene på dine vegne. Alle de timene du sparer på møter og samtaler med forskjellige banker, kan du benytte til noe mer givende for deg. De fleste har ikke spesialkompetanse på lån, det har vi.

TRYGT

Vi har siden 1993 hjulpet tusenvis av mennesker med alle former for finansiering. Det viktigste for oss er at vi finner en bank og et tilbud som passer dine ønsker og behov, i tillegg er jobben vi gjør for deg helt GRATIS. Vi hadde ikke eksistert i dette markedet så lenge om vi ikke hadde høy grad av etikk og moral både ovenfor kunden og banken. Les hva kundene våre sier om erfaringen med oss her: Anmeldelser på Facebook

Rådgivere i Eiendomsfinans sitter og diskuterer rundt et bord

Hvor mye kan du om lån?

De fleste har begrenset kunnskap om hvilken bank som er best for akkurat deres behov, hvor mye de kan få i lån, hva en god rente er eller i det hele tatt forskjellen på annuitetslån og serielån. Eiendomsfinans er eksperter på lån og finansiering generelt. Når vi får vite dine ønsker og behov, vil vi raskt finne en bank som best mulig imøtekommer dette. I tillegg gir vi deg gode råd om hvordan du med enkle grep, kan minske dine månedlige kostnader til lån. Når vi ser din skattemelding ser vi også hvordan du kan samle lån og redusere utgifter.