Kristoffer Lumb 

Kristoffer Lumb 

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 902 28 575

e-post: kristoffer@eiendomsfinans.no

Kristoffer Lumb profilbilde

Kristoffer Lumb

Jeg har jobbet i Eiendomsfinans siden 2019.

Ingen bank er best for alle, men sammen finner vi den som passer best for deg og dine behov. Jobben jeg gjør med å optimalisere din lånesøknad, samt innhente tilbud fra bankene, er kostnadsfri for deg som kunde. Bankene betaler oss for jobben vi gjør.

Mange lurer på forskjellen på boligkreditt (også kalt rammelån) og et avdragsfritt lån. Du betaler i prinsippet kun påløpte renter på begge typer lån, men det er likevel store forskjeller. Ta gjerne kontakt med meg desom du vil ha mer informasjon rundt dette.
– Kristoffer

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. Det er de senere år kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er blitt mer vanlig enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.