Lån til oppussing

Lån til oppussing

Eiendomsfinans søker om boliglån, sammenlikner vilkår og finner gode tilbud & løsninger på dine vegne. Hvilken bank er best for deg? Er det smart med boligkreditt, eller avdragsfrihet?

Hvorfor benytte en finansrådgiver fra Eiendomsfinans?

  • Raskt
  • Trygt
  • Enkelt

Lån til oppussing

Det finnes mange forskjellige løsninger og vi forklarer deg hvilke muligheter du har. Serielån eller annuitetslån, boligkredittmellomfinansiering, avdragsfrihet, byggelån, seniorlån ….ja, mulighetene er mange og kanskje vanskelig å skjønne forskjellen på.

Når man skal sammenlikne lån selv kreves det at du må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos Eiendomsfinans trenger du bare fortelle dette én gang og din rådgiver tar resten av jobben videre ut mot de bankene vi mener er de beste for deg. Du har selvfølgelig full anledning til å søke selv i banker vi ikke samarbeider med, for å sammenligne. 

Tilbudet vi gir deg er uforpliktende og vi tar ikke betalt av deg for jobben vi gjør.

Eiendomsfinans er Norges største frittstående låneformidler av boliglån. Vi samarbeider med mange banker og finansinstitusjoner, og vil alltid jobbe hardt for å skreddersy løsninger som er best tilpasset dine lånebehov.

Lån til oppussing og modernisering av boligen?

Det er mange som benytter fritiden til å pusse opp boligen sin, bygge garasje, fikse opp uteplassen og sikre seg en hyggelig hjemme sommer. Vi sjekker dine muligheter for refinansiering og lån til oppussing.

Hvordan kan dette være en gratis tjeneste?

Det er rimeligere for bankene at vi finner de riktige kundene for dem, enn at de etablerer nye avdelingskontor selv. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du mest sannsynlig får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv. Når vi har mottatt nødvendig informasjon og dokumentasjon fra deg tar det normalt 24-48 timer før du får et tilbud eller et finansieringsbevis fra oss. I hastesaker med budrunder går det enda raskere. Disse vil prioriteres, og vi diskuterer saken med banken for å finne en løsning raskest mulig.

Hvorfor skal du bruke tid på dette selv, når profesjonelle kan gjøre det for deg?

Kontakt oss for lån til oppussing:

Samarbeidspartnere:

Kreft Bank logo