Monica Amundsen Holen

Monica Amundsen Holen

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 926 62 904 

e-post: monica@eiendomsfinans.no

Monica Amundsen Holen profilbilde

Monica Amundsen Holen

Etter å ha jobbet flere år i ordinær bank, så ønsket jeg å finne en måte å hjelpe ALLE kundene på, ikke bare de som var A4. Denne muligheten fant jeg hos Eiendomsfinans.

Før jeg kom til Eiendomsfinans jobbet jeg flere år i ordinær bank. Alt for ofte fikk jeg kunder på kontoret som var fortvilet fordi de ikke lengre hadde oversikt over økonomien sin, og som ønsket hjelp til å få ryddet opp. Men som mange har erfart, så er det vanskelig å få hjelp i vanlig bank dersom du ikke har en økonomi som er helt A4. Så det eneste svaret jeg kunne gi var «beklager, her kan vi ikke hjelpe».

Dette gjorde meg utrolig frustrert og jeg startet dermed jobben med å finne en annen måte å hjelpe kundene på. Den muligheten fant jeg hos Eiendomsfinans. Hos Eiendomsfinans så samarbeider vi med mange ulike banker noe som betyr at vi kan hjelpe både de som har en økonomi som er innenfor boksen, men også de som er litt utenfor.

Min jobb er å finne ut hva du trenger hjelp til, og deretter gjøre det jeg kan for å finne en løsning som er mye bedre enn dagens situasjon.

Dersom du gir meg tilliten til å hjelpe deg, kan jeg love deg dette:

1. Jeg kommer ALDRI til å rette pekefinger mot deg for den situasjonen du har havnet i.
2. Jeg kommer til legge sjelen min i å finne en løsning for deg, som er bedre enn den du har i dag.
3. Dersom jeg ikke finner en løsning, så vil jeg hjelpe deg med å finne ut hva som må til for å komme i mål.
4. Dersom løsningen du har i dag er god, så sier jeg det!
5. Jeg kommer alltid til å behandle deg med respekt .
6. Jeg vil være tilgjengelig for deg, uansett hva klokken er og hvilken dag det er, dersom du har behov for det.
7. Jobben jeg gjør for deg vil ikke koste deg noe, uansett om jeg finner en løsning eller ikke.

Uansett hvilken situasjon du er i, så sier jeg som jeg alltid gjør: Ikke sitt å vurder på egen hånd om din sak lar seg løse eller ikke, det er det som er min jobb. Ofte så kan jeg se løsninger som du selv ikke tenker på, så ta kontakt med meg uansett! Jeg er her for deg.

Husk at du lever mesteparten av tiden på innsiden av ditt eget hode, gjør det til en god plass å være 🙂

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/seniorradgiver_monicaholen/

PRODUKTER


Refinansiere boliglån

Å refinansiere kan gjøres på flere måter. Jeg hjelper deg å regne på hva som passer best for deg. Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du også lese mer om refinansiering her.

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger gir deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper jeg deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Eller ønsker du å investere i bolig nr. 2? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Omstartslån

Omstartslån benyttes til å betale ned lån med anmerkninger og du kan samle all gjeld til ett lån.
Omstartslån er ofte ment som en midlertidig løsning for å hjelpe deg med å komme deg videre, slik at du kan bygge opp din økonomi igjen over tid og få slettet betalingsanmerkninger.

Førstehjemslån

Med førstehjemslån får du ekstra lav rente når du kjøper din første bolig – uansett alder.
Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og jeg er der for å hjelpe deg med å søke om førstehjemslån. 

Seniorlån

Et lån for deg over 60 år med oppsparte midler i din bolig. Din inntekt har ingen betydning, kun din alder og verdi på boligen din. Du betaler 0, pr mnd. på lånet. Rentekostnaden innfris ved salg av boligen. Les mer om SeniorLån her.

Personforsikring

Mennesker som som blir ufør i ung alder, risikerer å bli en av morgendagens minstepensjonister. Med en uføreforsikring dekkes tap av inntekt ved uførhet. Dette sikrer deg økonomisk mot arbeidsuførhet som følge av sykdom eller skade. Les mer om personforsikring her.

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

«Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank.
Det er de senere år kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi » – sier Monica Amundsen Holen.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er blitt mer vanlig enn man skulle tro.
Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei?
Kjøper du ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ofte ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger.
Vi finner raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg.
Ingen bank er best for alle.