Overlevde brystkreft

Jeg har overlevd kreft ♥

Vår kjære kollega Elisabeth Eland forteller sin historie om kampen mot brystkreft. Oktober måned er viet til Rosa-sløyfe aksjonen og vi ønsker naturligvis å sette litt ekstra fokus på dette. Vi har ingen kvinner, mødre, døtre, koner eller kjærester å miste.

Jeg, Eiendomsfinans og Kaland & Partners vil hjelpe andre som blir rammet av kreft. Tirsdag den 5. oktober løp jeg, mine kollegaer fra Eiendomsfinans Bergen og Kaland & Partners Rosa-sløyfe løpet til inntekt for bekjempe brystkreft. Løpet arrangeres de neste dagene i følgende byer; Haugesund, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Ta med deg dine kollegaer og meld dere på her.

Jeg har overlevd kreft.

I juni 2019 ble jeg diagnostisert med brystkreft. Jeg har siden den gang hatt flere runder med cellegift, stråling, samt operasjoner. Jeg er nå ferdigbehandlet.

Takket være både internasjonal og nasjonal forskning på brystkreft, så vet vi hvordan de ulike typer kreftceller responderer på ulike typer cellegift. Haukeland sykehus har med det hatt mulighet til å gi meg persontilpasset behandling.  Jeg har respondert bra på behandlingen.

Og av nettopp den grunn, så har fortsatt mine barn en mor, min mann har fortsatt sin kone, mine foreldre har fortsatt sin datter, min bror har fortsatt sin søster og min nevø har fortsatt sin tante.

Jeg får leve og se mine barn vokse opp. Jeg er evig takknemlig for alle de som har bidratt til at det kan forskes på brystkreft.

Om du vil bidra kan du Vippse et beløp til 2277, eller sjekke ut lenkene under. Intet beløp er for lite ♥Viktig påminnelse

Når du kommer på besøk til oss i Eiendomsfinans Bergen får du en hyggelig påminnelse rundt inngangsdøren. Viktig å støtte saken, men også viktig å minne kvinner om å ta mammografi jevnlig for å sjekke seg. Jo tidligere man oppdager sykdommen, jo bedre muligheter for å bekjempe den.

Du kan også følge Elisabeth og hennes gode tips og råd om økonomi på Instagram under kontoen Bankdamen.

Eiendomsfinans Bergen, Elisabeth og resten av gjengen finner du i 2. etasje på Nesttunveien 94, Nesttun.

Elisabeth Eland & Knut Hagelien