Pusse opp

Pusse opp bolig – hvilken bank er best for deg?

Pusse opp boligen og låne penger:

Hvorfor benytte en rådgiver fra Eiendomsfinans?

  • Raskt
  • Trygt
  • Enkelt

Å pusse opp bolig finnes det mange forskjellige løsninger for.
Vi forklarer deg hvilke muligheter du har når du skal pusse opp. Serielån, annuitetslån, boligkreditt, mellomfinansiering, avdragsfrihet, byggelån, seniorlån, topplån….ja, mulighetene er mange og kanskje vanskelig å skjønne forskjellen på.

Når man skal sammenlikne lån selv kreves det at du må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang.

Hos Eiendomsfinans trenger du bare fortelle dette én gang og din rådgiver tar resten av jobben videre ut mot de bankene vi mener er de beste for deg. Tilbudet vi gir deg er uforpliktende og vi tar ikke betalt av deg for jobben vi gjør.

Eiendomsfinans er Norges største uavhengige låneformidler av boliglån. Vi skreddersyr løsninger som er best tilpasset dine lånebehov.

par i stue med pappesker, kaffekopper og plantegninger for å pusse opp


Refinansiere for å pusse opp boligen?

Det er mange som nå benytter tiden hjemme til å pusse opp boligen sin, bygge garasje, fikse opp uteplassen og gjøre det ekstra hyggelig å være hjemme. Vi sjekker dine muligheter for refinansiering og opplåning.

man sitter på en stol og smiler

Hvordan kan dette være en gratis tjeneste?

Det er rimeligere for bankene at vi finner riktige kunder, enn at de etablerer nye avdelingskontor. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv.

Hvorfor skal du bruke tid på dette selv, når profesjonelle kan gjøre det for deg? Vi optimaliserer søknaden for deg.


Les hva våre kunder mener om oss