Ruben Enevoldsen

Ruben Enevoldsen

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 484 94 756

e-post: ruben@eiendomsfinans.no

Ruben Enevoldsen profilbilde

Ruben Enevoldsen

Som din personlige rådgiver kan du være sikker på at du får den oppfølgingen og hjelpen du bør få.
Etter flere år i salgsbransjen har jeg lært at tett oppfølging og gode råd er viktig for mine kunder. Det har jeg tatt med meg over i jobben som rådgiver hos Eiendomsfinans.

Alle henvendelsene jeg får inn blir raskt håndtert, og jeg benytter det store nettverket av banker vi har for å finne best mulig bank og løsning for deg og dine behov. Skulle det være nytt lån, refinansiering, rydde opp i smålån etc, er det bare å ta kontakt, jeg hjelper deg med alt du trenger innen lån.

Ønsker du min hjelp kan du nå meg på epost, telefon eller gjennom søknadsskjemaet på denne siden. Telefonen er alltid med meg, så jeg er stort sett tilgjengelig for en samtale eller en e-post.
Min hjelp er 100% kostnadsfri for mine kunder!

– Ruben.

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. De siste årene har det dukket opp mange banker som spesialiserer seg på kunder som ikke har en standard A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er nå mer utbredt enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Helene Vike hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.


Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Brage Finans