Said Salimi

Said Salimi

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 993 68 649

e-post: salimi@eiendomsfinans.no

Said Salimi profilbilde

Said Salimi

Jeg jobber i dag som Teamleder og seniorrådgiver hos Eiendomsfinans Oslo og Gjøvik og har vært i selskapet siden 2017. I tillegg til lang arbeidserfaring har jeg en bachelorgrad i finans som jeg fullførte ved BI.

Som din personlige rådgiver følger jeg deg gjennom hele prosessen og finner den beste løsningen tilpasset deg som kunde, og etter dine ønsker, behov og muligheter. Jeg har erfaring med ganske komplekse og vanskelige saker og ingen saker er for store eller for små. Jeg jobber med alle typer lånesaker, det kan være et helt vanlig boliglån eller lån for å slette inkasso og stoppe tvangssalg.

Mitt mål som din rådgiver er at du alltid skal komme bedre ut økonomisk etter at jeg har jobbet med din sak.
Viktigst av alt så gjør jeg jobben for deg helt kostnadsfritt, bankene honorerer oss for jobben vi gjør for kundene.
Ta kontakt med meg på e-post eller telefon så hjelper jeg deg gjerne.

– Said.

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. Det er de senere år kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er blitt mer vanlig enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.