Sammenlikner boliglån fra flere banker

Eiendomsfinans sammenlikner boliglån fra flere banker.Vi søker om boliglån, sammenlikner vilkår og gode løsninger på kundens vegne. Våre tjenester er gratis for deg som kunde!
Du forteller din historie en gang og vi gjør jobben videre mot en rekke banker.

Nytt boliglån, refinansiering, mellomfinansiering, Seniorlån og boliglån for unge.

Hvorfor benytte en lånerådgiver?

Når man skal sammenlikne boliglån fra flere banker selv, kreves det ofte at man må fortelle den samme historien igjen og igjen. I tillegg må du gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos oss trenger du bare fortelle dette én gang og vi tar jobben videre ut mot de bankene vi mener er de beste for deg. Du har selvfølgelig full anledning til å søke i banker vi ikke samarbeider med selv, for å sammenligne.

Eiendomsfinans er Norges største frittstående låneformidler. Vi samarbeider med mange banker og finansinstitusjoner, og vil alltid jobbe hardt for å skreddersy løsningen som er best tilpasset dine lånebehov.

Lånerådgiver, finansmegler eller lånemegler er begrep som går om hverandre, vi jobber kun med lån og vil ikke forsøke å få deg til å kjøpe aksjer eller andre former for investeringsprodukter.

Filip Audunhus sammenlikner boliglån fra flere ebanker
Filip Audunhus, Eiendomsfinans Drammen

Mange års erfaring

Vi har siden 1993 hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt,
og vi formidler i lånevolum boliglån for rundt seks milliarder årlig.

Hvordan kan dette være en gratis tjeneste?

Det er rimeligere for bankene at vi finner de riktige kundene for dem, enn at de etablerer nye avdelingskontor selv. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du mest sannsynlig får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv. Når vi har mottatt nødvendig informasjon og dokumentasjon fra deg tar det normalt 24-48 timer før du får et tilbud eller et finansieringsbevis fra oss. I hastesaker med budrunder går det enda raskere. Disse vil prioriteres, og vi diskuterer saken med banken for å finne en løsning raskest mulig.

Kontakt oss – vi sammenlikner boliglån fra flere banker for deg!

Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Sparebank 68 grader Nord
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Ya lånet
Logo Resurs
Logo Brage Finans

Eiendomsfinans er eid av Bluestep Bank AB