Tom Kenneth

Tom Kenneth Tømmerås

– hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 978 88 699

e-post: tk@eiendomsfinans.no

Tom Kenneth Tømmerås profilbilde

Tom Kenneth Tømmerås

Jeg har jobbet som seniorrådgiver hos Eiendomsfinans siden 2013 og personlig oppfølging er svært viktig for meg.

Det krever både tid og energi å søke om lån samt sammenligne tilbud i mange banker selv. Fordi kundeservice er viktig for meg, vil jeg følge deg hele veien og se hele ditt økonomiske bilde.

Jeg gir deg gode råd om hvilke endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån. Enten du ønsker å senke dine lånekostnader eller trenger et omstartslån for å få en ny start, så er det bare å ta kontakt med meg. Du forteller din historie kun en gang og jeg optimaliserer søknaden mot flere banker for å finne det best tilpassede tilbudet for deg.

Bruk gjerne noen få minutter til å fylle ut litt info om deg selv, så tar jeg kontakt med deg så raskt som mulig.

– Tom Kenneth

Facebook anbefaling av Tom Kenneth Tømmerås
Facebook anbefaling av Tom Kenneth Tømmerås


Her kan du lese flere anmeldelser

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. Det er de senere år kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er blitt mer vanlig enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.