Vegard Vabø

Vegard Vabø

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Ring meg på 466 43 111

e-post: vegard@eiendomsfinans.no

Hallais

Jeg har jobbet som rådgiver hos Eiendomsfinans siden mai 2024. Jeg fikk mitt innhopp i bedriften etter å ha skrevet bacheloroppgave om selskapet og bransjen rundt låneformidling.

Det krever både tid og energi å søke om lån samt sammenligne tilbud i mange banker selv. Jeg verdsetter personlig oppfølging svært høyt og jeg ønsker å være tilgjengelig for mine kunder så ofte som mulig. 

Jeg gir deg gode råd om hvilke endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån. Du forteller din historie og jeg optimaliserer søknaden opp mot flere banker for å finne det best tilpassede tilbudet for deg.

Ikke nøl med å ta kontakt

– Vegard Vabø 

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. De siste årene har det kommet mange banker som spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er vanligere enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.