Vilde Sunde

Vilde Sunde

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Eiendomsfinans samarbeider med en rekke banker for å finne den banken som er best tilpasset den enkelte kunde. Ingen bank er best for alle, men jeg finner den som passer for deg. Jobben jeg gjør er helt gratis for deg som kunde.

Ring meg på 47 66 50 50 

e-post: vilde@eiendomsfinans.no

Vilde Sunde rådgiver i Eiendomsfinans Bergen. Profilbilde

Om Vilde Sunde

Hei!

Jeg startet hos Eiendomsfinans i 2023, men har lang erfaring fra bank og finans via mine tidligere jobber i DNB og Sparebanken Vest.
Min erfaring er at ikke én bank er best for alle, så det å kunne hjelpe kunden å manøvrere i jungelen av banker er noe jeg trives godt med.

Jeg er opptatt av kundens beste og liker å finne de gode løsningene. Enkelte ganger krever det mye ekstra innsats, men det er verdt det når jeg finner de gode løsningene for nettopp deg. Jeg liker å bli godt kjent med mine kunder for å kunne gjøre en best mulig jobb. Nå som jeg kan tilby alle bankene i Eiendomsfinans sin verktøykasse til mine kunder, er jeg sikker på at vi sammen finner en løsning.

Ta kontakt her, eller ring meg for en prat – så finner vi den beste løsningen for deg!

Med vennlig hilsen Vilde.

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. De siste årene har det kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er vanligere enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei?
Om du kjøper deg ny bolig før du har solgt den gamle, har du kanskje behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg.
Ingen bank er best for alle.