Attentus

Eiendomsfinans samarbeider med mange boliglånsbanker

I samarbeid med Attentus Eiendomsmegling tilbyr vi kostnadsfri finansiell rådgivning tilknyttet meglers verdivurdering/e-takst. Vi kan innhente tilbud for deg på mellomfinansiering, nytt boliglån, byggelån og mye mer. Vi hjelper deg også med refinansiering om du ønsker å bli boende i dagens bolig.

Ta en prat med oss om hvilke behov du har, så skal vi gi deg gode råd og nyttig informasjon om hvilke produkter som finnes, og hva som er mulig å få til av løsninger.

01

Gratis tjeneste

Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi Eiendomsfinans honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.

02

Fast rådgiver

Personlig oppfølging er nøkkelordet hos Eiendomsfinans. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde, slik at vi kan gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.

03

Mange års erfaring

Siden 1993 har Eiendomsfinans hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.