Mann og kvinne hygger seg i en bolil. De har med en hund som sitte rog kikker ut av åpen bakluke.

Lån til bobil eller campingvogn

Lån til bobil eller campingvogn

Med bobil eller campingvogn har du full frihet til å reise dit du vil og når du vil, uten planlegging lang tid i forveien.

Mange velger Norgesferie eller bilferie i Europa med den friheten dette gir.  Det er ofte krevende å få tak i ledig hytte for leie eller hotellrom på de populære destinasjonene og da kan en bobil være et godt alternativ. Kanskje du i tillegg ikke vet om du får reist noe sted, eller når du kan reise. Da er det vanskelig å planlegge i god tid før avreise. Hadde det ikke vært deilig å kunne reist hvor og når det passer for deg?

Du kan ha stor glede av bobil eller campingvogn både sommer og vinter i mange år. Hvis du i tillegg er en aktiv person som liker klatring, surfing, skikjøring, fiske osv., slipper du å bo i et klamt telt på dine oppdagelsesreiser. Hvis været endrer seg, eller du får lyst til å oppleve noe annet er det bare å kjøre videre akkurat når du vil.

Ta en prat med oss om lån til bobil eller campingvogn, så regner vi raskt ut:
– hva det vil koste pr. måned og hvor mye du kan låne. Med et finansieringsbevis fra oss er du på god vei til en opplevelsesrik sommer.

Renter og betingelser

Lån til BOBIL eller CAMPINGVOGN

  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
  • Inntil 15 års nedbetalingstid med 25% egenkapital
  • Sikkerhet i bobilen/vognen (tinglysing av salgspant)
  • Priseksempel: kr. 400 000, over 8 år, nominell rente 6.80 %, effektiv rente 7.70 %, kostnad kr. 134 059 totalt kr. 534 059.