Fiskarhedenvillan

Fiskarhedenvillan Aura husmodell

Bygge bolig fra
Fiskarhedenvillan?

Vi hjelper deg å velge riktig bank
Kostnadsfri tjeneste

Boliglån på anbud – søk her:

Hvor mye kan du få i boliglån?

Så hyggelig at du ønsker å bygge deg et hus fra Fiskarhedenvillan. Vi i Eiendomsfinans hjelper deg med å innhente tilbud om boligfinansiering. Jobben vi gjør med å skrive en optimalisert lånesøknad samt innhente tilbud om lån, er gratis for deg som kunde. Fyll ut det enkle skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.

→ Lån inntil 85% av boligens verdi

→ Byggelån / prosjektlån

→ Mellomfinansiering i perioden mellom kjøp og salg av bolig

Flere former for «Byggelån»

I samarbeide med Fiskarhedenvillan hjelper vi kunder med å finne den gunstigste måten å finansiere boligdrømmen på. Det er flere varianter og muligheter under fellesbegrepet «byggelån». Sammen med deg ser vi på hvilke muligheter du har.

I tillegg til en rekke hus og garasjer, har Fiskarhedenvillan lansert noe helt nytt – MINI SUITES. Klikk på bildet for mer informasjon

Vi sammenlikner boliglån fra flere banker

Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner vilkår og gode løsninger på kundens vegne. Våre tjenester er gratis for deg som kunde. Du forteller din historie kun en gang og vi gjør jobben videre mot de bankene vi mener er aktuelle for deg. Ingen bank er best for alle, men vi har bred kunnskap om hvilke banker og hvilke muligheter som finnes på markedet. Det er ikke alltid at et tradisjonelt byggelån er den beste løsningen. Sammen finner vi det produktet som passer best for deg.

Dersom du har en bolig du skal selge, hjelper vi deg også med mellomfinansiering i perioden mellom kjøp og salg. Vi regner ut hvor mye du kan forvente å få i mellomfinansiering, hva det vil koste og hva ditt langsiktige lånebehov blir etter at du har solgt.

Din personlige rådgiver

Jeg er rådgiver hos Eiendomsfinans Stavanger, og er primærkontakt for kunder av Fiskarhedenvillan. Jeg kan hjelpe deg med kjøp av bolig, byggelån, refinansiere eksisterende lån for å senke de månedlige kostnadene, eller billån dersom du trenger det. Det er viktig å finne løsninger både på kort og lang sikt som gjør at den økonomiske hverdagen blir så bra som mulig.

Med min tidligere erfaring fra inkassobransjen har jeg bred erfaring med å løse økonomiske floker. Jeg er engasjert og ønsker å hjelpe kundene mine på best mulig måte. Ta kontakt, så ser vi på hvilke alternative løsninger som finnes for akkurat deg.

– Mattias