Fiskarhedenvillan


Fiskarhedenvillan Aura husmodell

Lurer du på hvor
mye du kan låne?

Vi hjelper deg å finne riktig bank når du vil bygge bolig.

Eiendomsfinans hjelper deg med å innhente tilbud om boligfinansiering. Jobben vi gjør med å innhente tilbud om lån, er gratis for deg som kunde. Fyll ut det enkle skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.

→ Lån inntil 85% av boligens verdi

→ Byggelån / prosjektlån

→ Kortsiktig finansiering mellom kjøp og salg

I samarbeide med Fiskarhedenvillan hjelper vi kunder med å finne den gunstigste måten å finansiere boligdrømmen på. Det er flere varianter og muligheter under fellesbegrepet «byggelån». Sammen med deg ser vi på hvilke muligheter du har.

Vi sammenlikner boliglån fra flere banker

Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner vilkår og gode løsninger på kundens vegne. Våre tjenester er gratis for deg som kunde. Du forteller din historie kun en gang og vi gjør jobben videre mot de bankene vi mener er aktuelle for deg. Ingen bank er best for alle, men vi har bred kunnskap om hvilke banker og hvilke muligheter som finnes på markedet. Det er ikke alltid at et tradisjonelt byggelån er den beste løsningen. Sammen finner vi det produktet som passer best for deg.

Dersom du har en bolig du skal selge, hjelper vi deg også med mellomfinansiering i perioden mellom kjøp og salg. Vi regner ut hvor mye du kan forvente å få i mellomfinansiering, hva det vil koste og hva ditt langsiktige lånebehov blir etter at du har solgt.

Din personlige seniorrådgiver

Jeg er ansatt som rådgiver i Eiendomsfinans på kontoret vårt i Stavanger, og er primærkontakt for kunder av Fiskarhedenvillan. Jeg kan hjelpe deg med kjøp av bolig, byggelån, refinansiere eksisterende lån for å senke de månedlige kostnadene, eller billån dersom du trenger det. Det er viktig å finne løsninger både på kort og lang sikt som gjør at den økonomiske hverdagen blir så bra som mulig.

Med min tidligere erfaring fra inkassobransjen har jeg bred erfaring med å løse økonomiske floker. Jeg er engasjert og ønsker å hjelpe kundene mine på best mulig måte. Ta kontakt, så ser vi på hvilke alternative løsninger som finnes for akkurat deg.

– Mattias