Meglerhuset


Fiskarhedenvillan Aura husmodell

Lurer du på hvor
mye du kan låne?

Vi hjelper deg å finne riktig bank når du vil bytte bolig.

Eiendomsfinans hjelper deg med å innhente tilbud om boligfinansiering. Jobben vi gjør med å innhente tilbud om lån, er gratis for deg som kunde. Fyll ut det enkle skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.

→ Lån inntil 85% av boligens verdi

→ Boliglån | refinansiering | byggelån | prosjektlån

→ Kortsiktig finansiering mellom kjøp og salg (mellomfinansiering

I samarbeide med Meglerhuset & Partners Drammen hjelper vi kunder med å finne riktig bank og riktig type lån. Det er flere varianter og muligheter under fellesbegrepet «boliglån». Sammen med deg ser vi på hvilke muligheter du har.

logo meglerhuset og partners

Vi sammenlikner boliglån fra flere banker

Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner vilkår og gode løsninger på kundens vegne. Våre tjenester er gratis for deg som kunde. Du forteller din historie kun en gang og vi gjør jobben videre mot de bankene vi mener er aktuelle for deg. Ingen bank er best for alle, men vi har bred kunnskap om hvilke banker og hvilke muligheter som finnes på markedet.. Sammen finner vi det produktet og den banken som passer best for deg.

Dersom du har en bolig du skal selge, hjelper vi deg også med mellomfinansiering i perioden mellom kjøp og salg. Vi regner ut hvor mye du kan forvente å få i mellomfinansiering, hva det vil koste og hva ditt langsiktige lånebehov blir etter at du har solgt.

Din personlige seniorrådgiver

Jeg er ansatt som seniorrådgiver i Eiendomsfinans på kontoret vårt i Drammen, men jeg har kunder over hele landet. Jeg har jobbet som hodejeger og coach i mange år, så for meg betyr det mye å se hele mennesket i prosessene. Livet går opp og ned for oss alle, og det er viktig å finne løsninger som fungerer, også når økonomien er utfordrende, og det vil jeg gjerne hjelpe til med.

Dersom du har betalingsanmerkninger og inkasso kan vi finne løsninger som fjerner dette. Jeg kan hjelpe deg med kjøp av bolig, refinansiere eksisterende lån for å senke de månedlige kostnadene, eller billån dersom du trenger det. Det er viktig å finne løsninger både på kort og lang sikt som gjør at den økonomiske hverdagen blir best mulig.

Jeg er en engasjert rådgiver som strekker meg svært langt for å hjelpe kundene mine best mulig. Mitt store nettverk gjør at mulighetene vi har for å lykkes sammen er store. Sist, men ikke minst ser jeg frem til å høre fra deg og jeg er tilgjengelig også på kvelder og i helger.

– Katrine

Omstartslån

Har du forsøkt å refinansiere, men opplevd å få avslag fra egen bank?

Det kan være flere grunner til det. Mange tradisjonelle banker sier nei til refinansiering av forbruksgjeld og kredittkort. De sier også nei til å refinansiere lån som har fått betalingsanmerkninger. Heldigvis finnes det banker som hjelper folk med å rydde opp i gjeld. Vi samarbeider også med alle disse for å finne gode løsninger og en ny start for kunder med anstrengt økonomi.

Ta kontakt, så ser jeg raskt hvilken løsning som kan passe for deg.

Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Sparebank 68 grader Nord
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Ya lånet
Logo Resurs
Logo Brage Finans