norhus

Det finnes flere typer lån og Eiendomsfinans finner de løsningene som passer dine ønsker og behov.

Norhus kan via Eiendomsfinans tilby sine kunder et bredere spekter av tilbud og løsninger, enn en enkelt bank. Eiendomsfinans representerer hele 14 boliglånsbanker.

Det betyr langt flere løsninger for langt flere kunder. I tillegg til et rikt banktilbud i vanlige banker, kan vi også hjelpe svært mange av de som ikke får lån i tradisjonell bank.
Dette kan være kunder som.

  • har utradisjonell form for inntekt (influencere, kunstnere, artister, provisjonsbasert inntekt m.fl.)
  • har betalingsanmerkninger
  • er flere enn 2 lånetakere (familie kjøper sammen)
  • selvstendig næringsdrivende
  • Våre tjenester er kostnadsfrie for kunden.

FRODE HOLM-GLAD HAAGENSEN

Frode startet i Eiendomsfinans i 2008 og har lang og bred erfaring med alle typer finansiering. Han brenner for å finne den beste mulige løsningen for hver enkelt kunde. Haagensen har jobbet sammen med utbyggere, takstmenn og eiendomsmeglere i alle disse år, og vet hva som er viktig for både kunde, bank og utbygger. Frode ser frem til å hjelpe deg å finansiere din neste drømmebolig.

TLF: 902 87 838
E-Post:
 frode@eiendomsfinans.no

BROSJYRE OM EIENDOMSFINANS

Her kan du lese mer om oss og vår historie. Vi startet opp i 1993 og er i dag en landsdekkende bedrift med 9 avdelingskontor med totalt 72 rådgivere pr nov. 2020. Du finner oss i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Lillestrøm, Drammen, Ski, Gjøvik, og Harstad.

Vi er opptatt av god kundeservice og at du har en fast rådgiver hele veien.

01

Gratis tjeneste

Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi Eiendomsfinans honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.

02

Fast rådgiver

Personlig oppfølging er nøkkelordet hos Eiendomsfinans. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde, slik at vi kan gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.

03

Mange års erfaring

Siden 1993 har Eiendomsfinans hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.