Notar Stavanger Park

Vi hjelper deg å finne riktig bank for nytt boliglån eller refinansiering.


Notar Stavanger Park kan via Eiendomsfinans tilby sine kunder et bredt spekter av tilbud og løsninger da vi representerer hele 14 boliglånsbanker!

Gratis økonomisk rådgivning og prioritert saksbehandling basert på kundens ønsker og behov.

En fast økonomisk rådgiver følger kunden hele veien. Kunden forteller sin historie 1 gang og rådgiver innhenter tilbud på kundens vegne. Kunden slipper å bruke tid på en rekke bankmøter selv.

Eiendomsfinans tilbyr sine kunder et bredere spekter av tilbud og løsninger på finansiering enn enkeltbanker som kun har sine egne produkt å tilby. Vi er ikke en bank, men en kostnadsfri tjeneste som innhenter lånetilbud på anbud og optimaliserer kundens lånesøknad.

Et stort utvalg av banker og produkter betyr langt flere løsninger og bedre tilbud. I tillegg til et rikt banktilbud i vanlige banker, kan vi også hjelpe svært mange av de som ikke får lån i tradisjonell bank.

Dette kan være kunder som:

  • har betalingsanmerkninger
  • er flere enn 2 lånetakere (familie kjøper sammen)
  • selvstendig næringsdrivende
  • har god økonomi, men mye usikret gjeld

Be oss om et uforpliktende tilbud ved å fylle ut kontaktskjemaet.

Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene vi samarbeider med.

Eiendomsfinans er en finansagent som innhenter lånetilbud på kunden vegne, vi er kundens objektive part i bankmarkedet. Etter at vi har kartlagt kundens ønsker og behov, innhenter vi nødvendig informasjon og dokumentasjon samt optimaliserer en lånesøknad til de bankene vi mener passer godt for den aktuelle kunde. Kunden slipper å bruke tid på mange bankmøter selv og slipper å fortelle samme historie gang på gang.

Her kan du lese mer om oss.


VÅRT TEAM – ta gjerne kontakt med en av oss direkte:

Finn Badou Jor

Finn Badou Jor

Tlf 930 53 490

finn@eiendomsfinans.no

Les mer om meg

Aleksander Vestly Maier

Tlf: 991 55 151

aleksander@eiendomsfinans.no

Les mer om meg

PRODUKTER


Refinansiere boliglån

Å refinansiere kan gjøres på flere måter. Jeg hjelper deg å regne på hva som passer best for deg. Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du også lese mer om refinansiering her.

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger gir deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper jeg deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Eller ønsker du å investere i bolig nr. 2? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Omstartslån

Omstartslån benyttes til å betale ned lån med anmerkninger og du kan samle all gjeld til ett lån.
Omstartslån er ofte ment som en midlertidig løsning for å hjelpe deg med å komme deg videre, slik at du kan bygge opp din økonomi igjen over tid og få slettet betalingsanmerkninger.

Førstehjemslån

Med førstehjemslån får du ekstra lav rente når du kjøper din første bolig – uansett alder.
Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og jeg er der for å hjelpe deg med å søke om førstehjemslån. 

Seniorlån

Et lån for deg over 60 år med oppsparte midler i din bolig. Din inntekt har ingen betydning, kun din alder og verdi på boligen din. Du betaler 0, pr mnd. på lånet. Rentekostnaden innfris ved salg av boligen. Les mer om SeniorLån her.

Personforsikring

Mennesker som som blir ufør i ung alder, risikerer å bli en av morgendagens minstepensjonister. Med en uføreforsikring dekkes tap av inntekt ved uførhet. Dette sikrer deg økonomisk mot arbeidsuførhet som følge av sykdom eller skade. Les mer om personforsikring her.