Notar Stavanger Park

Vi hjelper deg å finne riktig bank for nytt boliglån eller refinansiering.

Notar Stavanger Park kan via Eiendomsfinans tilby sine kunder et bredt spekter av tilbud og løsninger da vi representerer hele 14 boliglånsbanker!

Gratis økonomisk rådgivning og prioritert saksbehandling basert på kundens ønsker og behov.

En fast økonomisk rådgiver følger kunden hele veien. Kunden forteller sin historie 1 gang og rådgiver innhenter tilbud på kundens vegne. Kunden slipper å bruke tid på en rekke bankmøter selv.

Eiendomsfinans tilbyr sine kunder et bredere spekter av tilbud og løsninger på finansiering enn enkeltbanker som kun har sine egne produkt å tilby. Vi er ikke en bank, men en kostnadsfri tjeneste som innhenter lånetilbud på anbud og optimaliserer kundens lånesøknad.

Et stort utvalg av banker og produkter betyr langt flere løsninger og bedre tilbud. I tillegg til et rikt banktilbud i vanlige banker, kan vi også hjelpe svært mange av de som ikke får lån i tradisjonell bank.

Dette kan være kunder som:

  • har betalingsanmerkninger
  • er flere enn 2 lånetakere (familie kjøper sammen)
  • selvstendig næringsdrivende
  • har god økonomi, men mye usikret gjeld

Be oss om et uforpliktende tilbud ved å fylle ut kontaktskjemaet.

Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene vi samarbeider med.

Eiendomsfinans er en finansagent som innhenter lånetilbud på kunden vegne, vi er kundens objektive part i bankmarkedet. Etter at vi har kartlagt kundens ønsker og behov, innhenter vi nødvendig informasjon og dokumentasjon samt optimaliserer en lånesøknad til de bankene vi mener passer godt for den aktuelle kunde. Kunden slipper å bruke tid på mange bankmøter selv og slipper å fortelle samme historie gang på gang.

Her kan du lese mer om oss.


VÅRT TEAM – ta gjerne kontakt med en av oss direkte:

Noen av produktene jeg kan hjelpe deg med:

Refinansiere boliglån

Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du lese mer om refinansiering her

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger gir deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper vi deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.