Saltdalshytta BVT

Vi hjelper deg å finne riktig bank når du vil bygge hytte.

familie-spiller-spill-på-hytte-med-logo_firkantet

 

Eiendomsfinans samarbeider med Saltdalshytta BVT. Vi hjelper deg med lån til hyttekjøp. Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.

Vi sammenlikner hyttelån fra flere banker

Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner vilkår og gode løsninger på kundens vegne. Våre tjenester er gratis for deg som kunde. Du forteller din historie kun en gang og vi gjør jobben videre mot de bankene vi mener er aktuelle for deg. Ingen bank er best for alle, men vi har bred kunnskap om hvilke banker og hvilke muligheter som finnes på markedet. Det er ikke alltid at et tradisjonelt hyttelån er den beste løsningen. Sammen finner vi det produktet som passer best for deg.

Dersom du eier en bolig fra før, hjelper vi deg med planlegging av hvordan du plasserer sikkerhet for lånet til de beste betingelsene for deg. Vi kan også bistå med mellomfinansiering i perioden mellom kjøp og salg dersom du skal selge en hytte eller annen eiendom. Vi regner ut hvor mye du kan forvente å få i lån, hva det vil koste og hva ditt langsiktige lånebehov blir etter at du eventuelt har solgt en eiendom.

Din personlige seniorrådgiver

Jeg er ansatt som seniorrådgiver i Eiendomsfinans på kontoret vårt i Drammen, men jeg har kunder over hele landet. Jeg kan hjelpe deg med lån til hyttekjøp, byggelån, refinansiere eksisterende lån for å senke de månedlige kostnadene, eller billån dersom du trenger det. Det er viktig å finne løsninger både på kort og lang sikt som gjør at den økonomiske hverdagen blir best mulig.

Jeg er en engasjert rådgiver som strekker meg svært langt for å hjelpe kundene mine best mulig. Jeg ser fram til å høre fra deg, og jeg er tilgjengelig også på kvelder og i helger.

Hilsen Thomas


familie-sitter-rundt-spisebord-med-logo saldalshytta
Tid til å være sammen