SVEA

Logo Svea

Erfaringer med Eiendomsfinans:

Svea tilbyr boliglån, forbrukslån samt refinansiering av dyre smålån og kredittkort.

Refinansiering kan lønne seg, spesielt hvis du har flere smålån og kreditter. Å refinansiere lån kan hjelpe deg å få bedre oversikt over økonomien din, og lavere månedskostnader. Har du mange ulike fakturaer å forhold deg til? Vi samler alt, slik at du kun trenger å forholde deg til én faktura. Noe som igjen er kostnadseffektivt.

Du kan både refinansiere uten sikkerhet, og du kan refinansiere med sikkerhet. Å stille med sikkerhet betyr at vi tar pant i din bolig. Det kan være lønnsomt å samle alle lån på ett sted; boliglån, kredittkortgjeld eller andre smålån. Lurer du på hvor du finner billigste refinansiering av lån? Ved å samle flere lån i ett vil månedskostnaden som regel gå ned.

Eiendomsfinans har et eget team hos Svea som kun jobber med våre lånesøknader slik at det skal gå raskest mulig for deg som kunde. Fyll ut søknadsskjemaet, så hjelper vi deg.

I åpningstiden kan du gjerne ringe oss på 32 88 00 00 eller når som helst sende oss en henvendelse på e-post: firmapost@eiendomsfinans.no