Boliglån UNG

Boliglån UNG

Boliglån UNG gir deg den beste renten hvis du er i aldersgruppen mellom 18 og 34 år og har tidligere lånt penger til boligkjøp.

Hvis du skal kjøpe bolig igjen, bør du velge denne type lån. Du får bedre betingelser og bedre rente enn et vanlig boliglån.

Vi hjelper deg å velge riktig bank for dine behov og økonomiske situasjon. Ikke nøl med å kontakte oss for å få hjelp til å velge det beste lånet for deg.


Søker du om lån til din første bolig?
Da bør du lese mer om førstehjemslån her.

Dette lurer mange på vedrørende boliglån UNG:

Hva er Boliglån UNG?

Dette er en type lån for unge mennesker under 34 år som vil kjøpe seg bolig.

Må det være min første bolig?

Det trenger ikke være din første bolig, men du må være under 34 år.

Må begge være under 34 år om vi er et par?

Dersom du kjøper boligen sammen med noen, holder det at én av dere er under 34 år for å kvalifisere for lånet.

Hvor mye kan jeg låne i Boliglån UNG

Du har muligheten til å låne inntil 85% av boligens verdi, og med tilleggssikkerhet (realkausjonist) er det mulig å søke om 100% finansiering. Husk at omkostninger kommer i tillegg.

Kan jeg flytte lånet til en annen bank?

Dersom du allerede har et førstehjemslån eller Boliglån UNG i en annen bank, kan du flytte dette lånet til ny bank så lenge lånet ikke har blitt endret.

Hva er kravene for å søke om boliglån som ung?

Du må være mellom 18 og 34 år, bosatt i Norge og ha fast inntekt som gir god økonomisk evne til å betale for lånet.

Hvor mye kan jeg få i lån?

Hvor mye du kan låne avhenger av din inntekt. Man skal som hovedregel ikke ha mer total gjeld enn 5 ganger årlig brutto inntekt. I tillegg må du ha 15% av kjøpesummen + omkostninger i egenkapital, eller ha ekstra sikkerhet i en annen eiendom eller hos realkausjonist.

Trenger jeg en fast inntekt for å få boliglån?

Ja, du må ha fast inntekt og være ferdig med en eventuell prøvetid hos arbeidsgiver. Du kan ha maks 5 ganger årlig brutto inntekt i samlet gjeld.

Kan jeg få boliglån med lavere renter som ung?

Ja, de beste rentene tilbys førstehjemslån og Boliglån UNG.

rådgiver boliglån ung, Anders Fagerli og Filip Audunhus

Rådgivning

Hver dag hjelper vi kunder med å få boliglån for unge. Vi ber deg om å samtykke på en lenke slik at rådgiveren enkelt kan hente opplysninger om økonomien din, som selvangivelser og lønnsslipper. Alt henter vi direkte fra bl.a. Altinn.

I samtalen finner du og rådgiveren gode løsninger for deg og økonomien din. Rådgiveren beregner hvor mye du kan få i boliglån ung, slik at du ikke låner mer enn du har mulighet til å betale tilbake. 

Ved å benytte deg av Boliglån UNG, kan du få de beste betingelsene og en mer gunstig rente enn du ville fått med et vanlig boliglån. Kontakt oss for å få hjelp til å velge det beste boliglånet for deg.