Min Auto

MinAuto

Hånd som holder telefon med fjell og sjø i bakgrunnen. Min auto logo i bildet.

MinAuto samarbeider med Eiendomsfinans for å hjelpe kunder med gunstig og fornuftig finansiering. Selskapet er Norges
største og eldste innen sin sjanger, med historie helt tilbake til oppstartsåret 1993. Eiendomsfinans samarbeider med mange
banker og innhenter tilbud på kundens vegne. Tjenesten er helt gratis for deg som forbruker, det er bankene som betaler for
jobben som gjøres med å optimalisere lånesøknader for kunder.

Billån

Vi hjelper deg å finne ut hvor mye du kan låne så du er klar til å handle når drømmebilen dukker opp. Har du allerede funnet bilen du ønsker deg, kan du få tilbud om billån innen svært kort tid.

Billån bedrift

Lån til en rekke nye og brukte gjenstander, deriblant personbiler, varebiler, lastebiler, tilhengere, anleggsmaskiner og diverse produksjonsutstyr.

MC/annen motorvogn

Ønsker du deg motorsykkel, ATV eller snøscooter? Be oss om tilbud på finansiering slik at du virkelig kan begynne å lete etter riktig objekt.

Priseeksempel billån med 35% egenkapital:
kr. 250 000, over 7 år, nominell rente 6.65 %, effektiv rente 8.01 %, kostnad kr. 76 379 totalt kr. 326 379.

Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Brage Finans

Gratis tjeneste

Når man skal sammenlikne lån selv kreves det ofte at man må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos oss trenger du bare fortelle dette én gang og vi gjør resten av jobben med å innhente tilbud.
Tjenesten er gratis for deg som kunde.

Frederik Motzfeldt er en dyktig seniorrådgiver og hovedkontakt for alle kunder fra MinAuto.

Tel: 478 88 089
E-mail: frederik@eiendomsfinans.no

Andre produkt jeg kan hjelpe deg med:

Båtlån

Har du lyst på båt eller vannscooter? Her får du hjelp til å søke om lån eller finansieringsbevis til ny eller brukt båt.

Refinansiering

Det finnes mange former for refinansiering. Vi hjelper deg å finne det produktet som passer best til dine ønsker og behov.

Boliglån

Om det er kjøp av din første bolig, eller finansieringsbevis hjelper vi deg med å regne ut hvor mye du kan låne. Sammenlikner tilbud fra flere banker.

Omstartslån

Om du har hatt økonomiske utfordringer og kanskje pådratt deg mye forbrukslån eller lån med betalingsanmerkninger, kan et Omstartslån gi deg en ny start. Samle all gjeld.

Samle dyre smålån

Det er høye renter på kredittkort. Dersom du har flere kredittkort med litt gjeld her og litt der, kan det være mange tusen å spare på å samle disse i ett forbrukslån med lavere rente.

Mellomfinansiering

Hvis du ønsker å kjøpe ny bolig før du har solgt din gamle, trenger de fleste mellomfinansiering. Vi hjelper deg med utregningen og lånetilbud på mellomfinansiering.