Refinansiere gjeld

Å refinansiere gjeld kan gjøres på mange måter.

Her forteller vi om de forskjellige formene for refinansiering av gjeld.

Å refinansiere er å bytte ut det lånet eller de lånene man har, med ett nytt lån. For noen handler det om å oppnå bedre rente på lånet enn de har i dag, for andre kan det handle om å låne litt mer til oppussing. Det er også mange som ønsker å samle dyre smålån til ett billigere lån.

Ved å senke den samlede effektive renten får du et billigere lån og mer penger til overs for å kunne nedbetale raskere.

Man kan refinansiere lån både med og uten sikkerhet i bolig. Hvis du eier bolig eller kan få sikkerhet i en bolig, kan du refinansiere større beløp og også refinansiere gjeld med betalingsanmerkninger. Anmerkningene blir da slettet etter refinansieringen og du blir økonomisk friskmeldt.

Dersom du ikke eier bolig, men har flere kredittkort med høye renter er det som oftest mye å spare på å refinansiere og samle kredittkortgjeld i ett forbrukslån. Det gir mulighet for raskere nedbetaling, lavere månedsbeløp og kun en regning å forholde seg til.

» Vi samarbeider med mange banker for å finne den løsningen som passer best for deg når det gjelder å refinansiere gjeld. Jobben vi gjør med å innhente lånetilbud er både gratis og uforpliktende for deg som kunde» 

1

Raskt

I våre samarbeidsbanker sitter det team som kun jobber med lånesøknader fra oss. Disse sakene blir prioritert slik at våre kunder skal få raske svar og tilbud om refinansiering av gjeld.

2

Trygt

Vi har jobbet med å innhente lånetilbud siden 1993. I dag er Eiendomsfinans landets største finansagent. Det er svært viktig for oss at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt hele veien når du skal refinansiere gjeld.

3

Enkelt

Du får tildelt en fast rådgiver som følger saken din fra A til Å. Når vi har kartlagt dine ønsker og behov for refinansiering av gjeld, optimaliserer vi din lånesøknad mot de aktuelle bankene. Du forteller din historie kun en gang, vi gjør resten av jobben.