Slette Betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkning

– få hjelp til å samle gjeld og slette anmerkninger. Du må kunne tilby pant i eiendom for denne type lån.

Betalingsanmerkning

Har du pådratt deg betalingsanmerkning, har du mange dyre smålån, ønsker å slette inkassogjeld eller kanskje trenger bistand til å finne ut hvem du skylder penger? Det er viktig å ta tak i problemene før man havner i en situasjon der tvangssalg og gjeldsordning er eneste løsning. Selv om du har havnet der, kan vi hjelpe deg å finne løsninger slik at du får en ny økonomisk start. Hos oss får du hjelp til å rydde opp i gjeld og slette betalingsanmerkninger. Du må kunne tilby pant i eiendom du eier selv, eller pant hos en realkausjonist for å få slettet betalingsanmerkninger.

En realkausjonist er en som stiller egen eiendom som sikkerhet for en annens lån. Dersom den som eier lånet ikke betaler som avtalt på lånet kan banken kreve at realkausjonisten betaler.

01

Gratis tjeneste

Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi Eiendomsfinans honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.

02

Fast rådgiver

Personlig oppfølging er nøkkelordet hos Eiendomsfinans. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde, slik at vi kan gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.

03

Mange års erfaring

Siden 1993 har Eiendomsfinans hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.

Få lån og faste utgifter er som oftest nøkkelen til økonomisk ro og orden. For mange kan tanken på å få kontroll på økonomien igjen kjennes overveldende å få til alene. Vårt mål er at du skal oppnå bedre likviditet, redusere økonomiske bekymringer og eventuelt unngå tvangssalg på grunn av betalingsanmerkninger.

Gjennom våre samarbeid med flere banker og kredittinstitusjoner, har vi mye kunnskap om løsningene og produktene som finnes. Sammen gjennomgår vi din finansielle situasjon, henter ut oversikt over betalingsanmerkninger og finner en optimal løsning for deg. Hos oss får du hjelp til å rydde opp i gjeld.

Banken må få sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom for å kunne slette betalingsanmerkning.

For å kunne refinansiere og/eller slette betalingsanmerkninger, kreves det at man kan tilby inntil 85% sikkerhet i fast eiendom, og at man har betjeningsevne for lånet. Det forutsettes betalingsevne i form av faste inntekter, eller at nedbetaling av lånet er basert på fremtidig salg (innen ca. 1 år). Vi har mulighet til å fremforhandle et slikt lån, også for dem med betalingsanmerkninger. I all hovedsak er det sikkerhet i bolig og likviditet som teller.

Du kan også lese mer under våre sider OmstartslånSpesiallån og Tvangssalg

Vi samarbeider med flere banker som hjelper kunder med å slette betalingsanmerkning: Bank 2BluestepNordaxKraft BankMyBank, Svea og Balansebank. Når vi har snakket med deg og ser din situasjon, innhenter vi tilbud om refinansiering fra den eller de bankene vi mener blir riktig for deg. Tilbudet du mottar er uforpliktende og jobben vi gjør er gratis for deg som kunde.

Har du anmerkninger?

Du som kunde har alltid rett til å få opplysninger om du har betalingsanmerkninger, og kan sjekke dette selv på Bisnode eller Experian. Ønsker du å få hjelp av oss, kan vi også raskt finne ut om du har betalingsanmerkninger eller inkassogjeld. Da får du en oversikt over hvem du skylder penger og hvor mye. Vi gir deg også gode råd om hvordan du kan sette opp en plan for nedbetaling, eller finne en løsning for refinansiering av betalingsanmerkninger dersom det er mulig. Du må eie bolig osom kan pantsettes eller få sikkerhet i en eiendom noen andre eier (realkausjonist) for å kunne refinansiere lån med betalingsanmerkning.

For raskest mulig saksbehandling, legg ved siste skattemelding, fersk lønnsslipp, verdivurdering, gjeldsoversikt og evt. annen relevant informasjon.

Jeg har ikke anmerkninger, men vil samle gjeld uten sikkerhet