Slette Betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkning

– få hjelp til å samle gjeld og slette anmerkninger. Du må kunne tilby pant i eiendom for denne type lån.

Dame med gul genser sitter i en sofa. Hun holder i et kredittkort og ser på skjermen til en laptop. Kanskje hun sjekker om hun har betalingsanmerkninger?

Betalingsanmerkning

Har du pådratt deg betalingsanmerkning?
Har du mange dyre smålån, ønsker å slette inkassogjeld eller trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger?
Det er viktig å ta tak i problemene før man havner i en situasjon der gjeldsordning er eneste løsning.
Selv om du har havnet der, kan vi hjelpe deg å finne løsninger – en ny økonomisk start. Hos oss får du hjelp til å rydde opp i gjeld og slette betalingsanmerkninger. 

01

Gratis tjeneste

Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi Eiendomsfinans honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.

02

Fast rådgiver

Personlig oppfølging er nøkkelordet hos Eiendomsfinans. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde. Da kan vi gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.

03

Mange års erfaring

Siden 1993 har Eiendomsfinans hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt. Ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.

Få lån og faste utgifter.

Dette er som oftest nøkkelen til økonomisk ro og orden. For mange kan tanken på å få kontroll på økonomien igjen kjennes overveldende å få til alene. Vårt mål er at du skal oppnå bedre likviditet, redusere økonomiske bekymringer og eventuelt unngå tvangssalg på grunn av betalingsanmerkninger.

Børge Finsæther profilbilde
Børge Finsæther, Eiendomsfinans Harstad

Få hjelp i dag!

Gjennom våre samarbeid med flere banker og kredittinstitusjoner, har vi bred kunnskap om løsningene og produktene som finnes.

Sammen gjennomgår vi din finansielle situasjon, henter ut oversikt over betalingsanmerkninger og finner en optimal løsning for deg.

Hos oss får du hjelp til å rydde opp i gjeld.

Banken må få sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom for å kunne slette betalingsanmerkning.

For å kunne refinansiere og/eller slette betalingsanmerkninger, kreves det at man kan tilby inntil 85% sikkerhet i fast eiendom. Det kreves også at man har betjeningsevne for lånet. Det forutsettes betalingsevne i form av faste inntekter, eller at nedbetaling av lånet er basert på fremtidig salg (innen ca. 1 år). Vi har mulighet til å fremforhandle et slikt lån, også for dem med betalingsanmerkninger. I all hovedsak er det sikkerhet i bolig og likviditet som teller.

Du kan også lese mer under våre sider Omstartslån, Spesiallån og Tvangssalg

Vi samarbeider med flere banker som hjelper kunder med å slette betalingsanmerkning: 

Bank 2BluestepNordaxKraft BankMyBank, Svea og Balansebank.
Når vi har snakket med deg, søker vi om refinansiering fra den eller de bankene vi mener blir riktig for deg. Tilbudet du mottar er uforpliktende og jobben vi gjør er gratis for deg som kunde.

Har du anmerkninger?

Du som kunde har alltid rett til å få opplysninger om du har betalingsanmerkninger. Dette kan du sjekke dette selv på Bisnode eller Experian. Ønsker du å få hjelp av oss, kan vi også raskt finne ut om du har betalingsanmerkninger eller inkassogjeld. Da får du en oversikt over hvem du skylder penger og hvor mye. Vi gir deg gode råd om hvordan du kan sette opp en plan for nedbetaling. Å finne en løsning for refinansiering av betalingsanmerkninger sjekker vi også.
Du må enten eie bolig som kan pantsettes, eller få sikkerhet hos en realkausjonist for å kunne refinansiere lån med betalingsanmerkning.

For raskest mulig saksbehandling, legg ved siste skattemelding, fersk lønnsslipp, verdivurdering, gjeldsoversikt og evt. annen relevant informasjon.

Jeg har ikke anmerkninger, men vil samle gjeld uten sikkerhet

Du må kunne tilby pant i eiendom du eier selv, eller pant hos en realkausjonist for å få slettet betalingsanmerkninger.

En realkausjonist er en som stiller egen eiendom som sikkerhet for en annens lån. Dersom den som eier lånet ikke betaler som avtalt på lånet kan banken kreve at realkausjonisten betaler.

Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Brage Finans
Hvordan refinansiere med betalingsanmerkning?

For å kunne refinansiere når du har betalingsanmerkning eller lån med inkasso, kreves det at du kan gi banken sikkerhet i en boligeiendom.
Det totale lånet må ikke være på mer enn 85% av boligens verdi.
Det må ikke være en bolig du eier selv, det kan også være pant i en eiendom som tilhører noen som kausjonerer for deg. Disse blir da realkausjonister.
 
Eiendomsfinans samarbeider med alle banker i Norge som tilbyr denne typen refinansiering.
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne hvilken av disse bankene som er best for deg.

Hva er betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning er en registrering i et eller flere registre som Bisnode og Experian.
Her kan banker og kredittgivere få informasjon om at en person eller et firma har noe ubetalt som skulle vært betalt.
Fordringen kan bety manglende betaling etter en inkassosak, lønnstrekk, forliksdom, utlegg, eller er at personen eller firmaet er konkurs.

Når får man betalingsanmerkning?

Det blir registrert en betalingsanmerkning på saken når den har kommet såpass langt i inkassoprosessen at det er blitt varslet om at det vil bli startet rettslige skritt.
Privatpersoner får varsel fra kredittopplysningsbyråene før de rapporterer anmerkningen. Da har du muligheten til å rette opp saken innen 30 dager.
 
For næringsdrivende blir anmerkningen registrert 30 dager etter det har blitt sendt en betalingsoppfordring.

Hvordan finne ut om man har betalingsanmerkning?

Du kan kontakte oss, så sjekker vi dette for deg. Om du vil forsøke å hente ut denne informasjonen selv, kan du logge deg inn på Experian.

Er inkassovarsel en betalingsanmerkning?

Inkassovarsel er en oppfølging som trer i kraft når en faktura ikke blir betalt til forfallsdato.
Før regningen sendes til et inkassoselskap, mottar du et inkassovarsel som forteller deg at dette vil skje om du ikke betaler snarest.
Om faktura fortsatt ikke betales kan den ende med betalingsanmerkning.