Referanser for Eiendomsfinans

Tilbakemeldinger fra våre kunder kan du lese under. Du finner også flere anmeldelser på vår Facebook

De beste lånebetingelsene i markedet med minimal egeninnsats

Siden mitt første boligkjøp i 2001 og fram til i dag har jeg benyttet Kjetil Rognerud for å ordne de beste lånebetingelsene. Kjetil jobber raskt og effektivt sørger for at papir prosessen blir så enkel som mulig for meg som kunde.Jeg signerer kun på papirene etter en gjennomgang av Kjetil og får de beste lånebetingelsene i markedet med minimal egeninnsats. Han har inngående kjennskap til markedet og besvarer alle mine spørsmål på en profesjonell, lettforståelig måte.Kjetil har mine beste anbefalinger for å oppnå de beste huslånbetingelsene i markedet for deg med minimalt bruk av tid og frustrasjon.

Christian Birkeland, Oslo

Svært dyktig og profesjonell rådgiver

Jeg trodde jeg hadde bankens laveste rente. Takket være Tom-K Tømmerås i Eiendomsfinans sparer jeg nå flere tusen kroner i året i rentekostnader på huslånet mitt.

Jeg ble tipset av en eiendomsmegler om å ta kontakt med Tom-Kenneth og ble gjort oppmerksom på at dette ikke var tilfellet.Takket være Tom-K Tømmerås i Eiendomsfinans sparer jeg nå flere tusen kroner i året i renter på huslånet mitt . I tillegg fikk vi redusert kostnadene våre på forsikring.Takk til Tom-Kenneth i Eiendomsfinans , som jeg oppfattet som svært dyktig og profesjonell – og som dessuten var veldig positiv og hyggelig!

Barbro Beyer

Tilbakevendende kunde

Vi har benyttet oss av finansrådgivere ved Eiendomsfinans ved flere anledninger, og har alltid fått rask og effektiv praktisk bistand i tillegg til god og pålitelig veiledning når vi har trengt det.

Vi har hatt jevnlig kontakt med Eiendomsfinans de siste 6-7 år, og de har bistått med vurdering av markedet ved kjøp og salg av eiendom ved tre anledninger, bank- og lånetjenester, og gjennomgang og konkrete råd når det gjelder familien private forsikringer. Rådgiverne er bare en kort telefon eller mail unna, og vi har alltid opplevd ærlig, konkret og pålitelig veiledning fra dem. Vi har også familie og venner vi har anbefalt å bruke Eiendomsfinans og hører alltid positiv omtale.

Monica Vandbakk, Skjetten


Jeg føler meg nå trygg

Jeg fikk hjelp i 2014 med å flytte lånet mitt til en bank med bedre betingelser, og jeg fikk bedre priser og dekninger på mine forsikringer. Eiendomsfinans opplyste meg om viktigheten av personforsikringer og jeg føler meg nå trygg på at jeg er dekket der det trengs hvis uhellet skulle være ute. Kostnadene mine per måned er lavere enn tidligere, og de holder meg oppdatert på evt. endringer i markedet som kan ha betydning for min økonomi.

Morten Knudsen, Oslo


Anbefales på det sterkeste

Sterk faglig, rask saksbehandling og gode betingelser gjør at jeg ikke nøler med å forholde meg til Lasse fremover. Dette er en mann og et selskap kan anbefale på det sterkeste.

Jeg kom i kontakt med Lasse via en kollega som har refinansiert både boliglån og forsikring igjennom han. Jeg har allerede benyttet Lasse og Eiendomsfinans ved flere anledninger både på bolig og billån. Sterk faglig, rask saksbehandling og gode betingelser gjør at jeg ikke nøler med å forholde meg til Lasse fremover. Dette er en mann og et selskap kan anbefale på det sterkeste.

Sang Ngoc Le Quach, OsloKostnadene mine per måned er lavere enn tidligere, og de holder meg oppdatert på evt. endringer i markedet som kan ha betydning for min økonomi.

Fikk lån til drømmehuset

Vi har brukt Eiendomsfinans i 2 år og har bare positive opplevelser. Vår opplevelse er dyktige rådgivere som er stolte av jobben sin og som bryr seg om kunden og deres behov.

Vi har fått hjelp til både refinansiering, nytt boliglån til drømmehuset og fått orden på alle forsikringer. Kan anbefales til alle 🙂

Øyvind

Hvilket lykketreff!

Jeg kom i kontakt med Eiendomsfinans og Julianne Skovli Gåsvær ved en tilfeldighet. Og hvilket lykketreff. Ble møtt med en utpreget “DETTE FÅR VI TIL ” holdning.

Positiv, rask og imøtekommende. Hele prosessen gikk som en drøm. Og veldig profesjonelt. Jeg vil uten tvil anbefale Julianne Skovli Gåsvær videre til mine venner og familie. Og føler en trygghet med og vite at Julianne fins.

Nina Hellvik, Ski


“Once you go Eiendomsfinans, you never go back”

Jeg har benyttet Eiendomsfinans i forbindelse med to boligkjøp, og kunne ikke vært mer fornøyd. Hos Eiendomsfinans er konsulentene tilgjengelige og effektive, og i tillegg svært hyggelige og imøtekommende.

Jeg har fått gode råd og veiledning, og fått betingelser både i forhold til lånebeløp og renter som jeg er svært fornøyd med. Jeg har anbefalt tjenestene videre til flere venner og bekjente som har blitt tilsvarende fornøyde kunder. Det er utrolig deilig å slippe å kontakte utallige banker for å skaffe seg de beste betingelsene på egenhånd, så lenge man vet at man har noen andre som kan ivare ta interessene dine bedre i denne sammenhengen. Min erfaring er at man ved å benytte Eiendomsfinans sparer både tid, og skaffer seg bedre betingelser. OG treffer på hyggelige folk! “Once you go Eiendomsfinans, you never go back”.

Beate Østhus, Lillestrøm


Bedre boliglånsrente

Jeg byttet bank i forbindelse med samlivsbrudd. Min tidligere bank viste lite/ingen forståelse for min situasjon. Eiendomsfinans var da løsningen.

Jeg fikk også økt finansieringsbeviset mitt med 500.000 og endte også opp med en bedre boliglånsrente enn før.

Mats, Drammen


Jeg er bare så utrolig takknemlig.

På grunn av min (daværende) manglende evne til å ta tak i egne økonomiske problemer, gikk ting litt skeis for meg i 2013. Dette var noe som jeg hele veien så, men jeg følte meg ute av stand til å sette i verk tiltak for å endre situasjonen.

Det hele var litt fortvilt, for etter som tiden gikk begynte jeg å tenke at ingen ville ta tak i en så elendig økonomi som min. Det hele var temmelig fortvilt, og for å gjøre en lang historie kort: Plutselig stod namsmannen utenfor døren min og ville kaste meg ut. Via denne hendelsen ble jeg henvist til en eiendomsmegler. Han skulle iverksette tvangssalg av leiligheten min. Min verden så ut til å rase sammen.

Megleren tipset meg likevel om Stavanger Eiendomsfinans. Jeg hadde ikke så mange valg. Jeg gjorde det. I løpet av mitt første møte med ham forstod jeg raskt at her hadde jeg å gjøre med en person og et firma som faktisk var interessert i å hjelpe meg. I starten hadde jeg lite tro på at det ville la seg ordne, men det må jeg si: Ikke bare gikk de i bresjen for meg, de strakk seg utrolig langt for at min situasjon skulle bli bra. De stod på langt ut over det jeg trodde noen ville gjøre.

Jeg har i dag -halvannet år senere- et mye bedre liv. I løpet av denne prosessen har jeg lært mye om meg selv, men dette er sikkert: Mine fordommer mot eiendomsmeglere og låneagenter har fått et skudd for baugen. Jeg var i en utrolig mørk situasjon, og så bare barrierer. Vennlige og serviceinnstilte mennesker hjalp meg. Stavanger Eindomsfinans viste meg at det lot seg gjøre til og med for meg å få ting på plass. Jeg kan ikke få sagt sterkt nok hvor mye det betyr for meg. Et enkelt “takk” blir liksom så lite. Jeg er bare så utrolig takknemlig. Jeg tenker at det beste jeg kan gjøre nok er å videreformidle dere til andre.

Bent K. Michaelsen, Stavanger


Sparte over 20 000,- i året

Vi måtte bytte bank grunnet vår tidligere bank la ned sin virksomhet for personkunder i Norge (BNP Paribas). Eiendomsfinans sjekket ulike lånetilbydere, og vi endte opp med å spare over 20 000,- i året på et bankbytte.

Vi har også benyttet Eiendomsfinans i forbindelse med finansiering og kjøp av ny bolig. Hele veien har vi fått tett og god oppfølging fornuftig tilpasset vår egen privatøkonomi.

Pål Myking, Bergen


Fleksible løsninger som gjorde at vi landet vårt prosjekt

Vi hadde et finansieringsbehov som gikk litt utenom det vanlige, med eksisterende bolig og fritidseiendom samt ett ønske om å få finansiert en ytterligere fritidsbolig som kan utvikles sammen med den eksisterende fritidsboligen vår.

Vår rådgiver i Eiendomsfinans Christer Aarvåg, innehar stor kompetanse i bankmarkedet samt kunnskap om fleksible løsninger som gjorde at vi landet vårt prosjekt. I tillegg til å finne en bank som passet vårt behov, fikk han forhandlet fram god rente ifht belåning slik at vi tjente noen kroner der. I tillegg fikk vi framforhandlet våre skadeforsikringer til bedre pris for samme eller bedre dekning. Vi kan godt anbefale Christer Aarvågs ekspertise.

G.Ringvold, Trondheim


Alltid oppdatert på bank/forsikringsmarkedet

Vi har brukt Eiendomsfinans v/Morten Brodersen over flere år. De har vært behjelpelige med bankbytte, forsikring, refinansiering mm. Dette har gjort at vi alltid har vært oppdatert på bank/forsikringsmarkedet i de senere årene, samt spart penger ifht avtalene vi hadde tidligere.

Nye forsikringer har blitt ordnet på dagen, og med god oppfølging både før og etter inngåtte avtaler, er vi trygge på avtalene vi har inngått igjennom Eiendomsfinans har vært korrekte. Vi vil sterkt anbefale Eiendomsfinans for ett uforpliktende samtale som kan resultere i sparte penger.

Tom-Andrè Larsen, Kjeller


Halverte min årlige forskringspremie

Jeg ble tipset om Morten Strande via en kamerat av meg som hadde benyttet seg av han tidligere.

Etter kort tid fikk jeg tilbakemelding om at han kunne halvere min årlige forsikringspremie. Jeg er veldig fornøyd med produktet og oppfølgingen jeg har fått i ettertid – både på boliglån og forsikring.

Martin Engum, Oslo


Svært profesjonelt

Opplevde Eiendomsfinans som svært profesjonelt- Fikk meget god hjelp og et svært godt tilbud som hjalp meg med min finansiering da jeg skulle kjøpe ny leilighet.

Meget fornøyd med servicen – følte meg godt ivaretatt som kunde, og hele prosessen gikk raskt og problemfritt. Trenger du hjelp med finansiering ved boligkjøp, vil jeg anbefale Eiendomsfinans på det aller varmeste.

Ellen Marie Paulsen


Måtte bytte taket på huset

Jeg vet ikke helt hva annet jeg skal skrive enn at jeg er storfornøyd med hjelpen jeg har fått fra Shafeq. Jeg og min kone måtte få byttet taket på huset og anslått kostnad kom på 500 000,-!

Dette var jo ikke akkurat penger vi hadde liggende, og vår egen bank kunne ikke hjelpe oss. Vi var begge ganske redde for hva som ville skje hvis vi ikke fikk fikset taket, så vi googlet etter noen som kunne hjelpe. Vi kom da over Eiendomsfinans sine nettsider. Det beste vi har gjort på lenge er å ta kontakt med dere.

Dere hjalp oss med refinansiering slik at vi fikk startet arbeidet på taket. Nå er arbeidet godt i gang, og arbeiderne har funnet ytterligere skader på taket. Og igjen så setter jeg stor pris på at du hjelper meg med å låne opp litt ekstra. Også hjelper det jo veldig at renta er så lav via dere! Det beste av alt er at hjelpen hos dere er helt kostnadsfritt for oss og at dere søker i flere banker på vegne av oss. Tusen takk for all hjelpen jeg har fått, og jeg vil på det sterkeste anbefale deg til mine venner.

Sathees, Sandvika


Bedre boliglån tilpasset våre behov

Rådgiver tok kontakt via telefon først, og var veldig hyggelig, hjelpsom og hadde mye kunnskap. I samtalen fant han ut at han kunne finne bedre boliglån tilpasset våre behov.

Han ordnet en lavere rente, slikt at vi sparer flere tusen på bare renter per år. Samtidig, så «bakte» han inn vårt billån inn i boliglånet, slikt at vi nå i dag har 1400 kr mer å rutte med per mnd. Nå blir det hyppigere flyturer til Bosnia. Vi er generelt skeptiske til selgere som tar kontakt via telefon, men vi fikk tillit ettersom han hadde god kontroll, og han er enda hyggeligere i virkeligheten da vi endelig møtte han på kontoret til Eiendomsfinans. Vi er fornøyde med vår rådgiver og vil benytte oss av han i fremtiden også.

Sefik og Mevilja Hasanovic, Tranby


For en uerfaren førstegangskjøper var det til stor hjelp

Da jeg skulle kjøpe min første leilighet fikk jeg god og kyndig hjelp fra Eiendomfinans.

De hjalp meg med å finne en bank som passet bra i forhold til mine ønsker og forutsetninger. Og gjennom hele kjøpsprossessen hadde jeg en tett dialog med dem. For en uerfaren førstegangskjøper var det til stor hjelp. I ettertid har de dessuten fulgt meg opp på en god måte. Om det skulle bli aktuelt kommer jeg ikke til å nøle med å benytte dem igjen.

Odd Martin Dalbakk, Tromsø