Refinansiering Trondheim

Refinansiering Trondheim

Vi hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt!

Vi samarbeider med mange banker for å finne den banken og den løsningen som blir best for deg.

Profilbilde Christer Årvaag
Profilbilde Per-Magne Rønne

Christer Årvaag
Tlf: 926 05 500
e-post: christer@eiendomsfinans.no

Per Magne Rønne
Tlf: 959 25 880
e-post: per.magne@eiendomsfinans.no


Hvilken bank og hvilken lånetype tror du passer best for deg?

De fleste har begrenset kunnskap om hvilken bank som er best for akkurat deres behov, hvor mye de kan få i lån, hva en god rente er eller i det hele tatt forskjellen på annuitetslån og serielån. Eiendomsfinans er eksperter på lån og finansiering generelt. Når vi får vite dine ønsker og behov, vil vi raskt finne en bank som best mulig imøtekommer dette. I tillegg gir vi deg gode råd om hvordan du med enkle grep, kan minske dine månedlige kostnader til lån. Når vi ser din skattemelding ser vi også hvordan du kan samle lån og redusere utgifter.

Refinansiering i Trondheim og omegn:

Det er mange gode grunner til å bruke en rådgiver når du vil kjøpe bolig, refinansiere eller samle dyre smålån. Med vår hjelp sparer du mye tid og får gode råd, nyttig informasjon og kunnskap du har bruk for flere ganger i livet.

Refinansiering

Å refinansiere betyr så mangt. Ønsker du lavere rente? Vil du forlenge løpetiden? Kanskje du skal bygge på huset eller modernisere slik at du trenger en opplåning? Ta kontakt så finner vi gode alternativ for deg

Nytt boliglån

Hos oss får du gode råd og konkurransedyktige tilbud før ditt nye boligkjøp. Fordelen ved å benytte oss når du skal søke om finansieringsbevis, er at vi sjekker med flere banker for å sikre deg gode betingelser.

Mellomfinansiering

Hva er mellomfinansiering? Du har ofte behov for mellomfinansiering når du skal kjøpe ny bolig før du har solgt den gamle. Mellomfinansiering er kapital du har til overs i boligen du skal selge.

Seniorlån

For deg over 60 år med oppspart kapital i bolig. Lånebeløpet du får påvirkes av boligens verdi, beliggenhet og din alder. Inntekt har ingen innvirkning på lånebeløpet, som er en fordel for pensjonister som ikke har så høy inntekt.

Samle dyre smålån

Samle lån og kreditter gir deg flere fordeler enn kun besparelser. Du får en ryddig oversikt over regningene dine, mindre utgifter og bedre muligheter hos bankene i forhold til andre lån. Her kan du spare mye med enkle grep.

Slette betalingsanmerkninger

Har du mange dyre smålån, ønsker å slette inkassogjeld eller kanskje du trenger bistand til å finne ut hvem du skylder penger? Det er viktig å ta tak i problemene før man havner i en situasjon der tvangssalg og gjeldsordning er eneste løsning.

Omstartslån

Ved omstartslån godtar banken at du har betalingsanmerkninger eller inkasso. Du må kunne tilby sikkerhet i bolig. Refinansiere dyre lån med sikkerhet i bolig.

Spesiallån

Noen lånesøkere har vanskeligheter med å få innvilget lån i tradisjonelle banker, selv om inntekten burde være god nok får å få innvilget lån. Grunner til dette kan  du lese mer om her

Stoppe tvangssalg

Få hjelp til å unngå tvangssalg. Det finnes flere banker og flere måter å løse økonomiske utfordringer på. Vi samarbeider med alle bankene som tilbyr refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger.

Nytt billån

Vi hjelper deg å finne ut hvor mye du kan låne på forhånd, så du er klar når drømmebilen dukker opp. Har du derimot funnet bilen du ønsker deg allerede, kan du få tilbud innen svært kort tid.

Kontakt oss

Her finner du vår besøksadresse og kontaktinformasjon til alle våre rådgivere i Trondheim


Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Brage Finans