Dagens beste rente nom 2,35%/ eff. 2,41%.
Boliglån over 2 mill innenfor 75% sikkerhet
Log In

Her en av våre favorittreferanser:

"Once you go Eiendomsfinans, you never go back" - Beate Østhus

 • Witam, chcialbym podziekowac za pomoc Pani Sylwii Anny Madry pracujacej w firmie EIENDOMSFINANS A.S. Jestem jednym  z klientow  w/w  firmy  wlasnie  skorzystalem  z jednej z  uslug ktore  firma EIENDOMSFINANS swiadczy konkretnie  chodzi  o ktedyt  konsumencki. Za posrednictwem Pani Les mer»»
 • Siden mitt første boligkjøp i 2001 og fram til i dag har jeg benyttet Kjetil Rognerud for å ordne de beste lånebetingelsene. Kjetil jobber raskt og effektivt sørger for at papir prosessen blir så enkel som mulig for meg som kunde.Jeg signerer kun på papirene etter en gjennomgang av Kjetil og Les mer»»
  MVH Meget Fornøyd Kunde, Christian Birkeland, Oslo
 • Jeg trodde jeg hadde bankens laveste rente. Ble imidlertid tipset av eiendomsmegler om å ta kontakt med Tom-Kenneth og ble gjort oppmerksom på at dette ikke var tilfellet.Takket være Tom-K Tømmerås i Eiendomsfinans sparer jeg nå flere tusen kroner i året på renter på huslånet mitt . I Les mer»»
  Barbro Beyer
 • Jeg fikk hjelp av Lene Strengelsrud i 2014 med å flytte lånet mitt til en bank med bedre betingelser, og jeg fikk bedre priser og dekninger på mine forsikringer. Lene opplyste meg om viktigheten av personforsikringer og jeg føler meg nå trygg på at jeg er dekket der det trengs hvis uhellet Les mer»»
  Morten Knudsen, Oslo
 • Vi har brukt Eiendomsfinans i 2 år og har bare positive opplevelser. Vår opplevelse er dyktige rådgivere som er stolte av jobben sin og som bryr seg om kunden og deres behov. Vi har fått hjelp til både refinansiering, nytt boliglån til drømmehuset og fått orden på alle forsikringer. Kan Les mer»»
  Øivind 43 år
 • Vi har benyttet oss av finansrådgivere ved Eiendomsfinans ved flere anledninger, og har alltid fått rask og effektiv praktisk bistand i tillegg til god og pålitelig veiledning når vi har trengt det. Vi har hatt jevnlig kontakt med Eiendomsfinans de siste 6-7 år, og de har bistått med Les mer»»
  Monica Vandbakk , Skjetten
 • Jeg kom i kontakt med Lasse via en kollega som har refinansiert både boliglån og forsikring igjennom han. Jeg har allerede benyttet Lasse og Eiendomsfinans ved flere anledninger både på bolig og billån. Sterk faglig, rask saksbehandling og gode betingelser gjør at jeg ikke nøler med å Les mer»»
  Sang Ngoc Le Quach, Oslo
 • Kris-Andre tok kontakt via telefon først, og var veldig hyggelig, hjelpsom og hadde mye kunnskap. I samtalen fant han ut at han kunne finne bedre boliglån tilpasset våre behov enn det vi klarte å finne selv. Vi fikk lavere rente, slikt at vi nå sparer flere tusen bare på rentekostnadene. Les mer»»
  Sefik og MeviljaHasanovic, Tranby
 • Jeg har jobbet som megler og forsikringsrådgiver i mange år. Jeg har jobbet med flere lånerådgivere, men Bjørn-Erik stiller i en særklasse. Han er ekstremt løsningsorientert og det han ikke får til…får ingen til. At han er en gledesspreder uten like skader heller ikke Les mer»»
  John Thomas Ryggvik, Jessheim
 • Jeg kom i kontakt med Eiendomsfinans og Julianne Skovli Gåsvær ved en tilfeldighet. Og hvilket lykketreff. Ble møtt med en utpreget “DETTE FÅR VI TIL ” holdning. Positiv, rask og imøtekommende. Hele prosessen gikk som en drøm. Og veldig profesjonelt. Jeg vil uten tvil anbefale Les mer»»
  Nina Hellvik, Ski
 • Jeg har benyttet Eiendomsfinans i forbindelse med to boligkjøp, og kunne ikke vært mer fornøyd. Hos Eiendomsfinans er konsulentene tilgjengelige og effektive, og i tillegg svært hyggelige og imøtekommende. Jeg har fått gode råd og veiledning, og fått betingelser både i forhold til Les mer»»
  Beate Østhus, Lillestrøm
 • Jeg byttet bank i forbindelse med samlivsbrudd. Min tidligere bank viste lite/ingen forståelse for min situasjon. Eiendomsfinans var da løsningen, jeg fikk også økt finansieringsbeviset mitt med 500.000 og endte også opp med en bedre boliglånsrente enn Les mer»»
  Mats, Drammen
 • På grunn av min (daværende) manglende evne til å ta tak i egne økonomiske problemer, gikk ting litt skeis for meg i 2013. Dette var noe som jeg hele veien så, men jeg følte meg ute av stand til å sette i verk tiltak for å endre situasjonen. Det hele var litt fortvilt, for etter som tiden Les mer»»
  Bent K. Michaelsen, Stavanger
 • Vi måtte bytte bank grunnet vår tidligere bank la ned sin virksomhet for personkunder i Norge. (BNP Paribas) Eiendomsfinans sjekket ulike lånetilbydere, og vi endte opp med å spare over 20 000,- i året på bankbytte. Vi har også benyttet Eiendomsfinans i forbindelse med finansiering og kjøp Les mer»»
  Pål Myking, Bergen
 • Vi hadde et finansieringsbehov som gikk litt utenom det vanlige, med eksisterende bolig og fritidseiendom samt ett ønske om å få finansiert en ytterligere fritidsbolig som kan utvikles sammen med den eksisterende fritidsboligen vår. Vår rådgiver i Eiendomsfinans Christer Aarvåg, innehar stor Les mer»»
  G.Ringvold, Trondheim
 • Vi har brukt Eiendomsfinans v/Morten Brodersen over flere år. De har vært behjelpelige med bankbytte, forsikring, refinansiering mm. Dette har gjort at vi alltid har vært oppdatert på bank/forsikringsmarkedet i de senere årene, samt spart penger ifht avtalene vi hadde tidligere. Nye Les mer»»
  Tom-Andrè Larsen, Kjeller
 • Det viktigste å trekke frem fra vår kontakt med Eiendomsfinans er at de betrakter og behandler oss som kunder – over tid. Ofte opplever man å komme med en søknad/problemstilling, denne behandles raskt og seriøst. Med Eiendomsfinans opplever vi oppfølging og omsorg for oss som kunder. Les mer»»
  Geir Skoglund, Harstad
 • Da jeg skulle kjøpe min første leilighet fikk jeg god og kyndig hjelp fra Eiendomsfinans. De hjalp meg med å finne en bank som passet bra i forhold til mine ønsker og forutsetninger. Og gjennom hele kjøpsprosessen hadde jeg en tett dialog med dem. For en uerfaren førstegangskjøper var det Les mer»»
  Odd Martin Dalbakk, Tromsø

SØKNAD


 •  Jeg godkjenner at Eiendomsfinans kredittsjekker meg, og dersom banken har mulighet til dette, vil gjenpartsbrevet sendes elektronisk til deg via e-post eller SMS.
 • Tips en venn om denne siden