Daniel Bruland

Daniel Bruland

hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt.

Det er lurt å ha et finansieringsbevis klart når drømmeboligen plutselig dukker opp. Jeg kan hjelpe deg å innhente tilbud på både refinansiering og nytt boliglån.

Ring meg på 93 42 37 44 e-post: daniel@eiendomsfinans.no

Jeg har jobbet hos Eiendomsfinans siden 2016 og har opparbeidet meg en bred kompetanse på mulighetene som bankene i dag tilbyr.
Enten du ønsker refinansiering av boliglån for bedre betingelser, finansieringsbevis for å kjøpe ny bolig eller en opprydning i din personlige økonomi, så har jeg verktøyene for å hjelpe deg.

Min ambisjon i jobben min er å hjelpe mine kunder, slik at de på en lettest mulig måte kan finne den beste løsningen, basert på deres ønsker og behov. Med antallet banker i min verktøykasse har jeg muligheter du ikke finner hos en spesifikk bank.

For å kunne hjelpe er det viktig med god og åpen dialog slik at jeg på best mulig måte kan finne en god og langvarig løsning for deg. I motsetning til hva man ofte møter i banken så er jeg rådgiveren som både lytter og ikke minst svarer på telefonen når du ringer.
Ta kontakt så finner vi løsningene sammen!

– Daniel

Noen av produktene jeg kan hjelpe deg med:

Refinansiere boliglån

Om du ønsker å refinansiere boliglånet ditt for å pusse opp, bygge på, samle lån eller endre betingelser kan du lese mer om refinansiering her

Samle dyre smålån

Noen ganger i livet opplever mange at det har hopet seg opp med 20 000 her og 30 000 der på diverse kredittkort og forbrukslån. Renten på slike lån ligger ofte mellom 14-24% så her lønner det seg å samle alt til ett forbrukslån. Jeg kan hjelpe deg å samle dyre smålån uten at du må ha sikkerhet i bolig.

Slette betalingsanmerkninger

Slette betalingsanmerkninger gir deg en ny start om du har havnet i en situasjon med inkasso og betalingsanmerkninger. Da hjelper vi deg med et nytt lån for å få samlet all gjeld og sørger for at du får slettet betalingsanmerkninger.

Nytt boliglån

Første gang du skal kjøpe deg bolig? Da trenger du noen gode råd og ikke minst, et finansieringsbevis. Jeg regner raskt ut hvor mye du kan forvente å få innvilget til kjøp av ny bolig.

Mellomfinansiering

Mellomfinansieringen har som oftest inntil seks måneders løpetid med mulighet for noen måneders forlengelse. Det betyr at du kan eie to boliger i opptil ca. et halvt år. Når du eller megler får oppgjøret for boligen du har solgt, betales mellomfinansieringen tilbake til banken.

Kontroll på økonomien kan være utfordrende nok for A4 kunder med fast jobb, bolig og barn.

Mange er ikke klar over at også de som sliter med økonomien kan få gode løsninger i bank. Det er de senere år kommet mange banker som nettopp spesialiserer seg på kunder som ikke har en A4 økonomi.

Misligholdt gjeld, inkasso, forbrukslån og kredittkort er blitt mer vanlig enn man skulle tro. Heldigvis finnes det også her mange muligheter for deg som har havnet i en slik situasjon. Jeg er svært opptatt av å hjelpe kunder med å få kontroll på økonomien gjennom budsjett, tips og råd, men også å finne løsninger på utfordringer som kan endres til muligheter.

Ring meg, eller legg igjen din kontaktinformasjon så tar jeg kontakt for en hyggelig og selvsagt konfidensiell prat om din privatøkonomi.

Boliglån, refinansiering og mellomfinansiering

Boliglån og refinansiering kan være vanskelig å bli klok på. Hva får du for boligen din, hva bør du gjøre i en budrunde, hvorfor har banken din sagt nei? Om du velger å kjøpe deg ny bolig før du har solgt den gamle, vil du ha behov for en mellomfinansiering.
Jeg hjelper deg fra start til slutt, og sammen finner vi veien. Vi samarbeider med mange banker og det finnes derfor mange løsninger. Ta kontakt, så finner jeg raskt ut hvilken av våre samarbeidende banker som vil passe best for deg – ingen bank er best for alle.