Eiendomsfinans AS

om oss

Vi sammenlikner lånetilbud for deg!

Eiendomsfinans søker om, og sammenlikner lån og forsikringer på dine vegne. For oss er det svært viktig at både kunde og bank er fornøyde med hverandre. Dette resulterer i gode løsninger for alle parter.

Våre tjenester er gratis for deg som kunde!

Om oss

Et finansielt supermarked

Vårt produktspekter: forsikring, boliglån, refinansiering av bolig, forbrukslån, kredittkort, samle dyre smålån, SeniorLån, billån, refinansiere billån, hjelp til å samle all gjeld, samle inkassogjeld og slette betalingsanmerkninger. Vi er således et finansielt supermarked som dekker de fleste behov for deg som kunde i forhold til dine økonomiske behov.

26 års erfaring

Vi har siden 1993 hjulpet 10-tusenvis av kunder med å få den mest hensiktsmessige finansieringen, og vi omsetter i lånevolum boliglån for rundt 6 milliarder i året.

Mange banker

Ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere. Vi kan hjelpe deg med det aller meste - kanskje også produkter du ikke var klar over at eksisterte?

Gratis tjeneste

Alle våre tjenester er helt gratis for deg som kunde da vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Vi tar aldri betalt av kunden, men det er gunstig for bankene at vi finner de riktige kundene for dem.
Hvorfor bruke Eiendomfinans?

Vi jobber for å finne den finansielle løsningen som er best for deg!

Eiendomsfinans er Norges største uavhengige låne- og forsikringsmegler, og ja - vi er eksperter på alle typer boliglån. Det betyr at vi samarbeider med flere finans- og forsikringsinstitusjoner, noe som gjør at vi kan skreddersy den løsningen som er best tilpasset dine finansieringsbehov. Våre tjenester er gratis for deg som kunde og vi vil alltid jobbe for å finne den løsningen du ønsker.

Kundeservice

Et håndtrykk er bedre enn et tastetrykk

Personlig oppfølging er nøkkelordet hos oss. Her får du en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde. Vi gir deg gode råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån og forsikringer.

Som finansagent for BN Bank, Tinn Sparebank, Sparebank1 Modum, Surnadal Sparebank, Bank 2, yA Lånet – en del av Resurs Bank, Ekspress Bank, Monobank, Harstad Sparebank, Easybank, Svea Finans, Skue Sparebank, Sparebank 1 Finans, Sparebank 1 SMN, Balanse Bank, Kraft Bank og Bluestep Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kortprodukter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene (nevnt ovenfor) på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende banker , jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank.

Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank. Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investerings råd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 - 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.