Refinansiering

søk om lån i flere banker

  • Søk om refinansiering i flere banker
  • Gratis og uforpliktende tjeneste
  • Velg lånet med best betingelser

Ved å samle lån i en refinansiering kan du oppnå lavere rente, reduserte månedlige utgifter og en bedre økonomisk oversikt.

Med hjelp fra Eiendomsfinans gjør vi hele jobben for deg. Du sender inn din søknad og dokumentasjon 1 gang.

Vi kalkulerer og optimaliserer din lånesøknad mot flere banker. Deretter velger du det tilbudet som passer best for deg.

Gutt og jente med collegegenser med logoen til eiendomsfinans på. Gutten sitter på en stol og jenta står med ryggen til

Lånetype

Antall år

4 416 kr. Per måned

Nom. rente (%)

Etabl.gebyr

Termingebyr

Terminbeløp

0 kr

Effektiv rente

-

Etabl.gebyr

1500 Kr

Kostnad

0

Termingebyr

50 Kr

Totalbeløp

0

Ungt par sitter i en sofa, de ler og drikker kaffe. Det er pappesker rundt omkring i stua

Refinansiering av boliglån

Søk om å refinansiere boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser eller opplåning på bolig. Vi hjelper deg med lånesøknaden og valg av bank.

Hånd som holder en mobiltelefon i forgrunnen, fjell og sjø i bakgrunnen. Søker etter refinansiering

Refinansiering forbruksgjeld

Samle flere lån til ett, eller søke om bedre betingelser? Du oppnår lavere rente på refinansiering av forbruksgjeld hvis du har sikkerhet i fast eiendom, men det er ikke et krav. Det er uansett smart å samle dyre smålån og kredittkortgjeld i et usikret refinansieringslån

ungt par sitter i sofa, lener seg bakover med hendene bak hodet, Begge har på seg jeans og hvit t-shirt

Refinansiering med betalingsanmerkning

Ønsker du refinansiering av lån med betalingsanmerkning, eller trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger? Hos oss får du hjelp til å rydde opp i gjeld og slette anmerkninger. Du må kunne tilby pant i eiendom du eier selv, eller hos kausjonist for å få refinansiering med betalingsanmerkninger.

mor og barn på kjøkken, barnet sitter på benken og får servert en skål med mat

Refinansiering omstartslån

Ved omstartslån godtar banken at du har betalingsanmerkninger eller inkasso. Du må kunne tilby sikkerhet i bolig. Omstartslånet benyttes til å betale ned lån med anmerkninger og du kan samle all gjeld til ett lån.

far og sønn på kjøkken, barnet lager vaffelrøre og far vasker hender

Refinansiering spesiallån

Spesiallån er et lån for deg som ikke får lån i tradisjonell bank. Noen lånesøkere har vanskeligheter med å få innvilget lån i tradisjonelle banker, selv om inntekten burde være god nok får å få innvilget lån. For eksempel selvstendig næringsdrivende, utradisjonelle yrker eller flere enn 2 lånetakere.

dame i gul genser med langt blondt hås sitter i en sofa. Hun har en åpen pc foran seg og holder et kredittkort i hånden for refinansiering

Refinansiering dyre smålån

Refinansiering for å samle dyre smålån er svært fornuftig. En regning og som oftest mye lavere rente. Vi hjelper deg å regne ut hvor mye du kan spare på dette.

mann sitter ved et skrivebord. Han noterer noe på en notisblokk og legger mynter på et glass. Man ser også en kalkulator og andre dokumenter for refinansiering

Refinansiering kredittkort

Refinansiering av kredittkort gir deg flere fordeler enn kun besparelser. Du får en ryddig oversikt over regningene dine, mindre utgifter og bedre muligheter hos bankene i forhold til andre lån. Det å refinansiere kredittkort kan fort gi deg en romsligere økonomi slik at du kan nedbetale raskere.

mor, far og barn på kjøkken. Mor er gravid og barnet sitter på benken

Refinansiering huslån

Refinansiering av huslån – er du på jakt etter bedre renter, eller vil du samle flere smålån inn i boliglånet? Uansett hjelper vi deg med en god løsning.

Said Saimi og Bjørn Bergene på kontoret til Eiendomsfinans Oslo. Ser på søknad om refinansiering

Refinansiering til boligkreditt

Boligkreditt er en fin og fleksibel løsning, men hva er egentlig forskjellen på dette og et avdragsfritt lån?

jente sitter på gulvet med pc på fanget

Refinansiering inkassogjeld

Refinansiering av inkassogjeld er mulig dersom du kan stille sikkerhet i en eiendom du, eller nær familie eier. Sammen med deg ser vi på mulige løsninger.

Filip Audunhus, Anders Fagerli og Aneta musial på kontoret til Eiendomsfinans Oslo. Diskuterer refinansiering

Refinansiering for å stoppe tvangssalg

Få hjelp til å unngå tvangssalg. Det finnes flere banker og flere måter å løse økonomiske utfordringer på. Vi samarbeider med alle bankene som tilbyr refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger: Bank 2, Bluestep, Nordax, MyBank, Balansebank, Svea og Kraft Bank.

mann sitter ved pult med åpen pc. Han holder en kaffekopp og kikker ut av vinduet og tenker på refinansiering

Refinansiering uten sikkerhet

Som regel er det økonomisk smart å samle flere smålån og kreditter til ett lån. Du kan refinansiere lån uten sikkerhet dersom du ikke har anmerkninger.

Said Salimi og Lavrans Solli på kontoret til Eiendomsfinans Oslo

Refinansiering kalkulator

Prøv vår kalkulator for refinansiering. Legg sammen alle lån du har i dag og regn ut den månedlige kostnaden.

Ungt par sitter på stuegulv og pakker ut ting av pappesker

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Når du eier bolig finnes det mange banker og løsninger for refinansiering med sikkerhet i bolig.  Vi hjelper deg gjerne med valg av bank og produkt.

Camilla Vike og Mads Fossum Normann på kontoret til Eiendomsfinans Oslo

Hjelp til refinansiering av gjeld

Her kan du lese mer om oss i Eiendomsfinans og hvorfor du bør benytte en rådgiver for hjelp til refinansiering av gjeld.

FAQ – ofte stilte spørsmål om refinansiering:

Hva er refinansiering?

Refinansiering er prosessen med å låne penger fra en ny kreditor for å betale en eksisterende gjeld. Målet med refinansiering er ofte å få en bedre rente eller en lavere månedlig betaling på gjelden.

Hva skjer med restgjelden når jeg refinansierer?

Når du refinansierer, betaler du den eksisterende gjelden med pengene du låner gjennom refinansieringen. Om du velger å refinansiere all gjeld du har vil restgjelden derfor være null etter at refinansieringen er fullført.

Hva bør jeg vurdere før jeg refinansierer?

Det er viktig å vurdere om refinansiering vil være lønnsomt for deg, basert på dine økonomiske mål og situasjon. Du bør sammenligne renten på ditt eksisterende lån med renten på et refinansierings-lån, og vurdere om forskjellen i renten vil være stor nok til at det vil lønne seg å refinansiere. Du bør også vurdere eventuelle gebyrer som kan være forbundet med refinansiering, og sørge for at du har råd til å betale dem.

Er refinansiering alltid lønnsomt?

Refinansiering er ikke alltid lønnsomt. Hvis du har en lav rente på ditt eksisterende lån, kan det være at du ikke vil kunne få en bedre rente gjennom refinansiering. I tillegg kan det være gebyrer forbundet med refinansiering, som kan gjøre at det ikke lønner seg å refinansiere selv om du kan få en bedre rente. Det er derfor viktig å vurdere om refinansiering vil være lønnsomt for deg, basert på dine økonomiske mål og situasjon. Dette hjelper vi deg med å regne på.

Kan jeg refinansiere et lån med en kort nedbetalingstid?

Ja, det er mulig å refinansiere et lån med en kort nedbetalingstid, men det kan være at du ikke vil kunne få en så god rente på et slikt lån. Dette skyldes at långivere vanligvis krever at låntakere har en lenger nedbetalingstid for å redusere risikoen for at låntakeren ikke vil kunne betale tilbake lånet.

Hvem kan refinansiere?

De fleste mennesker kan refinansiere, så lenge de har god kreditt og en stabil inntekt. Det er imidlertid verdt å merke seg at noen typer gjeld, som studielån, ikke kan refinansieres.

Hvordan søker jeg om å refinansiere?

Du kan søke om å refinansiere gjennom Eiendomsfinans via skjemaet øverst på siden. Du vil vanligvis måtte levere informasjon om din økonomiske situasjon, inkludert inntekt, formue og eksisterende gjeld.

Kan jeg refinansiere et usikret lån?

Ja, du kan refinansiere et usikret lån, som for eksempel et kredittkortgjeld eller et forbrukslån. Det er imidlertid verdt å merke seg at usikrede lån vanligvis har høyere rentesatser enn sikrede lån. Her kan du også lese mer om refinansiering av lån uten sikkerhet ved å samle smålån.

Kan jeg refinansiere et lån med en dårlig kredittscore?

Det kan være vanskeligere å refinansiere et lån med en dårlig kredittscore, men det er ikke umulig. Vi hjelper deg å søke om refinansiering hos en långiver som tilbyr lån til personer med dårlig kreditt, men du må forvente å betale en høyere rente enn hva som er vanlig. Det kan også være at du må ha en kausjonist for å kunne refinansiere gjelden din. Les mer om omstartslån her.

Kan jeg refinansiere et boliglån?

Ja, du kan refinansiere et boliglån. Målet med refinansiering av et boliglån kan være å få en lavere rente, en kortere nedbetalingstid eller å få en annen type lån, som for eksempel et fastrentelån, avdragsfritt lån eller boligkreditt. Her kan du lese mer om refinansiering av boliglån.

Samarbeidspartnere:

Logo BN Bank
Logo Sparebank1 SMN
Logo Skagerrak sparebank
Logo Skue Sparebank
Logo Bluestep Bank
Logo Nordax Bank
Logo MyBank
Logo Balansebank
Logo Kraft Bank
Logo Instabank
Logo Svea
Logo Lea Bank
Logo you pluss
Logo Brage Finans