Hjelp til å rydde opp i gjeld?

Hjelp til å rydde opp i gjeld

Noen har behov for å samle dyre smålån for å redusere kostnadene på sine lån. Andre har fått betalingsanmerkning og ønsker å få det slettet.

Trenger du hjelp til å rydde opp i gjeld?

Har du mange dyre smålån, ønsker å slette inkassogjeld eller kanskje du trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger? Vi kan ta en kredittsjekk for deg.

Det er viktig å ta tak i problemene med å rydde opp i gjeld før man havner i en situasjon der tvangssalg og gjeldsordning er eneste løsning. Selv om du har havnet der, kan vi hjelpe deg å finne løsninger slik at du får en ny økonomisk start. Eiendomsfinans tilbyr deg en personlig og kostnadsfri rådgiver. Vi tar aldri betalt av deg som kunde, vi får betalt av bankene for å gjøre jobben for de med å innhente korrekt og samlet informasjon om kunden. Vi oppretter lånesøknaden for deg og sender denne til de bankene vi mener passer for deg ut fra dine ønsker og behov. Tilbudene du mottar via Eiendomsfinans er alltid uforpliktende.

  1. Du tar kontakt med oss
  2. Etter en samtale har vi avdekket ditt behov
  3. Vi innhenter nødvendige opplysninger og lager en optimalisert lånesøknad
  4. Du mottar tilbud fra aktuelle banker

Vil du lese mer om tvangssalg?

Dersom du vil slette betalingsanmerkninger, må lånet må ha sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom. Du må kunne tilby inntil 85% sikkerhet i fast eiendom, og du må ha nok inntekt til å kunne betale for lånet. Det forutsettes betalingsevne i form av faste inntekter, eller at nedbetaling av lånet er basert på fremtidig salg (innen ca. 1 år). I all hovedsak er det sikkerhet i bolig og likviditet som teller når du søker om hjelp til å rydde opp i gjeld.

Etableringsgebyr er fradragsberettiget på skatten.

Samarbeidspartnere:

Kreft Bank logo