Refinansiering

– søk om lån i flere banker

Søk om refinansiering i flere banker
– Gratis og uforpliktende tjeneste
– Velg lånet med best betingelser

Ved å samle lån i en refinansiering kan du oppnå lavere rente, reduserte månedlige utgifter og en bedre økonomisk oversikt. Med hjelp fra Eiendomsfinans gjør vi hele jobben for deg. Du sender inn din søknad og dokumentasjon 1 gang. Vi kalkulerer og optimaliserer din lånesøknad mot flere banker. Deretter velger du det tilbudet som passer best for deg.

Forskjellige former for refinansiering:

Refinansiering av boliglån

Søk om å refinansiere boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser elleropplåning på bolig. Vi hjelper deg med lånesøknaden og valg av bank.

Refinansiering forbruksgjeld

Samle flere lån til ett, eller søke om bedre betingelser? Du oppnår lavere rente på refinansiering av forbruksgjeld hvis du har sikkerhet i fast eiendom, men det er ikke et krav. Det er uansett smart å samle dyre smålån og kredittkortgjeld i et usikret refinansieringslån

Refinansiering med betalingsanmerkning

Ønsker du refinansiering av lån med betalingsanmerkning, eller trenger hjelp til å finne ut hvem du skylder penger? Hos oss får du hjelp til å rydde opp i gjeld og slette anmerkninger. Du må kunne tilby pant i eiendom du eier selv, eller hos kausjonist for å få refinansiering med betalingsanmerkninger.

Refinansiering omstartslån

Ved omstartslån godtar banken at du har betalingsanmerkninger eller inkasso. Du må kunne tilby sikkerhet i bolig. Omstartslånet benyttes til å betale ned lån med anmerkninger og du kan samle all gjeld til ett lån.

Refinansiering spesiallån

Spesiallån er et lån for deg som ikke får lån i tradisjonell bank. Noen lånesøkere har vanskeligheter med å få innvilget lån i tradisjonelle banker, selv om inntekten burde være god nok får å få innvilget lån. For eksempel selvstendig næringsdrivende, utradisjonelle yrker eller flere enn 2 lånetakere.

Refinansiering dyre smålån

Refinansiering for å samle dyre smålån er svært fornuftig. En regning og som oftest mye lavere rente. Vi hjelper deg å regne ut hvor mye du kan spare på dette.

Refinansiering kredittkort

Refinansiering av kredittkort gir deg flere fordeler enn kun besparelser. Du får en ryddig oversikt over regningene dine, mindre utgifter og bedre muligheter hos bankene i forhold til andre lån. Det å refinansiere kredittkort kan fort gi deg en romsligere økonomi slik at du kan nedbetale raskere.

Refinansiering huslån

Refinansiering av huslån – er du på jakt etter bedre renter, eller vil du samle flere smålån inn i boliglånet? Uansett hjelper vi deg med en god løsning.

Refinansiering til boligkreditt

Refinansiering til boligkreditt er en fin og fleksibel løsning, men hva er egentlig forskjellen på dette og et avdragsfritt lån?

Refinansiering inkassogjeld

Refinansiering av inkassogjeld er mulig dersom du kan stille sikkerhet i en eiendom du, eller nær familie eier. Sammen med deg ser vi på mulige løsninger.

Refinansiering for å stoppe tvangssalg

Få hjelp til å unngå tvangssalg. Det finnes flere banker og flere måter å løse økonomiske utfordringer på. Vi samarbeider med alle bankene som tilbyr refinansiering av gjeld med betalingsanmerkninger: Bank 2, Bluestep, Nordax, MyBank, Balansebank, Svea og Kraft Bank.

Refinansiering uten sikkerhet

Som regel er det økonomisk smart å samle flere smålån og kreditter til ett lån. Du kan refinansiere lån uten sikkerhet dersom du ikke har anmerkninger.

Refinansiering kalkulator

Prøv vår kalkulator for refinansiering. Legg sammen alle lån du har i dag og regn ut den månedlige kostnaden.

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Når du eier bolig finnes det mange banker og løsninger for refinansiering med sikkerhet i bolig.  Vi hjelper deg gjerne med valg av bank og produkt.

Hjelp til refinansiering av gjeld

Her kan du lese mer om oss i Eiendomsfinans og hvorfor du bør benytte en rådgiver for hjelp til refinansiering av gjeld.

Ofte stilte spørsmål om refinansiering kan du lese mer om her

Refinansiering – ofte stilte spørsmål

Refinansiering er prosessen med å låne penger fra en ny kreditor for å betale en eksisterende gjeld. Målet med refinansiering er ofte å få en bedre rente eller en lavere månedlig betaling på gjelden.
De fleste mennesker kan refinansiere, så lenge de har god kreditt og en stabil inntekt. Det er imidlertid verdt å merke seg at noen typer gjeld, som studielån, ikke kan refinansieres.
Det er viktig å vurdere om refinansiering vil være lønnsomt for deg, basert på dine økonomiske mål og situasjon. Du bør sammenligne renten på ditt eksisterende lån med renten på et refinansieringslån, og vurdere om forskjellen i renten vil være stor nok til at det vil lønne seg å refinansiere. Du bør også vurdere eventuelle gebyrer som kan være forbundet med refinansiering, og sørge for at du har råd til å betale dem.
Du kan søke om å refinansiere gjennom Eiendomsfinans via skjemaet øverst på siden. Du vil vanligvis måtte levere informasjon om din økonomiske situasjon, inkludert inntekt, formue og eksisterende gjeld.
Refinansiering er ikke alltid lønnsomt. Hvis du har en lav rente på ditt eksisterende lån, kan det være at du ikke vil kunne få en bedre rente gjennom refinansiering. I tillegg kan det være gebyrer forbundet med refinansiering, som kan gjøre at det ikke lønner seg å refinansiere selv om du kan få en bedre rente. Det er derfor viktig å vurdere om refinansiering vil være lønnsomt for deg, basert på dine økonomiske mål og situasjon. Dette hjelper vi deg med å regne på.
Ja, du kan refinansiere et usikret lån, som for eksempel et kredittkortgjeld eller et forbrukslån. Det er imidlertid verdt å merke seg at usikrede lån vanligvis har høyere rentesatser enn sikrede lån. Her kan du også lese mer om refinansiering av lån uten sikkerhet ved å samle smålån
Ja, det er mulig å refinansiere et lån med en kort nedbetalingstid, men det kan være at du ikke vil kunne få en så god rente på et slikt lån. Dette skyldes at långivere vanligvis krever at låntakere har en lenger nedbetalingstid for å redusere risikoen for at låntakeren ikke vil kunne betale tilbake lånet.
Ja, du kan refinansiere et boliglån. Målet med refinansiering av et boliglån kan være å få en lavere rente, en kortere nedbetalingstid eller å få en annen type lån, som for eksempel et fastrentelån, avdragsfritt lån eller boligkreditt. Her kan du lese mer om refinansiering av boliglån.
Når du refinansierer, betaler du den eksisterende gjelden med pengene du låner gjennom refinansieringen. Om du velger å refinansiere all gjeld du har vil restgjelden derfor være null etter at refinansieringen er fullført.
Det kan være vanskeligere å refinansiere et lån med en dårlig kredittscore, men det er ikke umulig. Vi hjelper deg å søke om refinansiering hos en långiver som tilbyr lån til personer med dårlig kreditt, men du må forvente å betale en høyere rente enn hva som er vanlig. Det kan også være at du må ha en kausjonist for å kunne refinansiere gjelden din.

Samarbeidspartnere – tilbud om lån fra flere banker